Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Succesul este un profesor prost. El îi împinge pe oameni să creadă că sunt infailibili.

Succesul este un profesor prost. El îi împinge pe oameni să creadă că sunt infailibili.

Prima regulă a oricărei tehnologii este aceea că automatizarea unei operaţii eficiente o va face şi mai eficientă. A doua regulă este aceea că automatizarea unei operaţii ineficiente o va face şi mai ineficientă.

Înainte să faci ceva perfect, fă ceva perfectibil.

În fiecare dimineaţă, dacă n-ai chef să te dai jos din pat, adu-ţi aminte că nu eşti încă printre cei bogaţi, care-şi permit să doarmă cât vor, şi-o să vezi ce chef de muncă te apuca imediat.

Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jigneşti pe tine.

Cei mai supăraţi clienţi ai tăi sunt cea mai mare sursă de inspiraţie.

Fii drăguţ cu tocilarii. Există şanse să ajungi să lucrezi pentru unul dintre ei.

Viata nu e corectă. Obişnuieşte-te cu asta!

Este bine că sărbătoreşti succesul. Dar e mult mai important să iei aminte de greşelile făcute.

Capitalismul este acel lucru minunat care motivează omenii, care duxce la crearea de invenţii minunate.

Până vom educa fiecare copil într-un mod fantastic, până când fiecare colţ al oraşului va fi curat, încă mai există lucruri de făcut.

Poate că şcoala ta a scăpat de învingători şi învinşi, însă viaţa NU. În unele şcoli au abolit corigenţele şi elevul poate încerca de câte ori vrea el să dea răspunsul corect la o întrebare. Asta nu seamănă, deloc, cu NIMIC din viaţa reală.

A lucra într-un fast-food nu este ceva sub demnitatea ta. Bunicii tăi aveau o alta denumire pentru asta: o numeau şansă.

Lumii prea puţin îi pasă de stima ta de sine. Lumea se aşteaptă să realizezi ceva ÎNAINTE de a fi mulţumit de tine însuţi.

Bill Gates

Plăteşte anual un milion de dolari impozit pe locuinţă, locuinţă de 125 de milioane. A adunat peste 50 de miliarde de dolari din software şi s-a aflat ani la rând pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni de pe planetă. bill-gates-wt-microsoft-logoIar acum, Bill Gates s-a “pensionat” pe caz de boală. O boală caracteristică bogătaşilor, ce se manifestă după o anumită vârstă prin dorinţa de a cheltui munţi de bani pe acţiuni filantropice. Aşadar Gates a părăsit oficial funcţia supremă a celei mai puternice companii de soft din lume. Bill Gates rămâne însă în istorie nu numai datorită uluitoarei averi dobândite de-alungul a treizeci de ani ci şi a unor replici mai mult sau mai puţin inteligente pe care le-a emis în cadrul interviurilor ori discursurilor sale de până acum.
El a început revoluţia calculatoarelor în anii ’80, alături de Paul Allen, iar acum este cel mai bogat om din lume. Este omul care are tot ceea ce îşi doreşte, potrivit Business Insider.
Bill Gates s-a născut pe 28 octombrie 1955 la Seatlle în Statele Unite. Fiul unui avocat şi al unei profesoare, Bill a avut un apetit remarcabil pentru citit, el parcurgând în adolescenţă întreaga colecţie a enciclopediei “World Book”. A studiat la Lakeside School, o şcoală privata din Seattle. După absolvirea colegiului, Bill a studiat la Harvard. El şi-a schimbat cursul rapid şi a trecut la studiul matematicilor superioare şi al calculatoarelor. Harvard este locul unde Gates s-a întâlnit cu Steve Ballmer, pe care îl va aduce la Microsoft şi-l va promova până la funcţia de CEO al companiei.
În timp ce era încă la şcoală, Bill a început dezvoltarea unui software pentru MITS Altair, primul computer personal din lume. În 1977, Gates şi Allen s-au mutat la Albuquerque, New Mexico, înfiinţând o companie.
În 1979, Gates şi Allen şi-au mutat compania Microsoft în orasul lor natal Seattle, înfiinţând un magazin, iar mai târziu au ajuns la Redmond.
Microsoft a lansat sistemul de operare Windows în anul 1985, care s-a vândut publicului în 1986. gatesDeja, în 1987 Gates, la 31 de ani, era miliardar.
În anul 1995, Gates a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 12,9 miliarde de dolari. În anul 1994, Bill Gates, un avid cititor, a cumpărat la licitatie Codexul Leicester al lui Leonardo da Vinci, din secolul al XV-lea, cu suma de 30,8 milioane de dolari. Anul trecut, Gates a plătit 8,7 milioane de dolari pentru o locuinţă în stil mediteraneean la Wellington, Florida.
El şi soţia sa au înfiinţat Fundaţia Bill & Melinda Gates care s-a implicat în numeroase proiecte de eradicare a bolilor.
Bill şi-a cumpărat un avion privat în anul 1997, cu suma de 21 de milioane de dolari.

Cei mai supăraţi clienţi ai tăi sunt cea mai mare sursă de inspiraţie.Citeste mai mult: adevarul.ro/news/stiri-ciudate/bill-gates-citate-celebre-nu-compara-lume-faci-jignesti-tine-1_50b2fe337c42d5a663a34997/index.html
„Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jigneşti pe tine”Citeste mai mult: adevarul.ro/news/stiri-ciudate/bill-gates-citate-celebre-nu-compara-lume-faci-jignesti-tine-1_50b2fe337c42d5a663a34997/index.html
„Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jigneşti pe tine”Citeste mai mult: adevarul.ro/news/stiri-ciudate/bill-gates-citate-celebre-nu-compara-lume-faci-jignesti-tine-1_50b2fe337c42d5a663a34997/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 9 =

33 − 29 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie