Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Tâlhărie calificată la Oltenița/Patru persoane au jefuit o femeie de 54 de ani

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au identificat şi reţinut patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

DEMONSTRATIE - JANDARMERIE - ANIVERSARE

La începutul lunii aprilie a.c., persoane necunoscute au pătruns în timpul nopţii în locuinţa unei femei de 54 ani din Olteniţa, pe care ar fi imobilizat-o şi ar fi deposedat-o de o sumă de bani şi de bijuterii.
Potrivit unui comunicat de presă primit la redacție de la Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, investigaţiile efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui R. Ionel, de 20 ani, C. Marcel, de 22 ani, P. Gabriel, de 17 ani, şi P. Marian, de 15 ani, toţi din Olteniţa, persoane faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunerea de arestare preventiva.
Cele patru persoane din Olteniţa, cercetate de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, au fost prezentate, la data de 15 aprilie 2015, în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, care au emis pe numele a două dintre acestea mandate de arestare preventivă şi pentru celelalte două au dispus arestul la domiciliu.

Persoanele arestate preventiv au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, iar celelalte două vor fi supravegheate judiciar în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 88 = 89

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie