Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Tâlhărie calificată la Oltenița/Patru persoane au jefuit o femeie de 54 de ani

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa au identificat şi reţinut patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

DEMONSTRATIE - JANDARMERIE - ANIVERSARE

La începutul lunii aprilie a.c., persoane necunoscute au pătruns în timpul nopţii în locuinţa unei femei de 54 ani din Olteniţa, pe care ar fi imobilizat-o şi ar fi deposedat-o de o sumă de bani şi de bijuterii.
Potrivit unui comunicat de presă primit la redacție de la Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, investigaţiile efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui R. Ionel, de 20 ani, C. Marcel, de 22 ani, P. Gabriel, de 17 ani, şi P. Marian, de 15 ani, toţi din Olteniţa, persoane faţă de care au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, cu propunerea de arestare preventiva.
Cele patru persoane din Olteniţa, cercetate de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, au fost prezentate, la data de 15 aprilie 2015, în faţa magistraţilor Judecătoriei Olteniţa, care au emis pe numele a două dintre acestea mandate de arestare preventivă şi pentru celelalte două au dispus arestul la domiciliu.

Persoanele arestate preventiv au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, iar celelalte două vor fi supravegheate judiciar în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + eleven =

64 − 58 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie