Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Tapet sau var lavabil, mai sunt la moda tapetele ?

Aveti tapet pe pereti ? Chiar daca moda tapetului este invechita, putem inova, asa incat sa-l facem pe placul tuturor si sa surprindem musafirii.

Tapetul a fost o inovatie a asiaticilor, plictisiti de simplitatea peretilor, au zis sa iasa cu ceva inovativ, si au avut de castigat multi bani de pe urma tapetelor. Era la mare moda tapetul, si inca mai este, daca este ales cu gust.

Tapet modern:

tapetemoderne2

tapet modern

Acest tapet este unul foarte modern, cu model, este foarte frumos si da un aspect excelent livingului dvs. Astfel de tapete puteti gasi pe internet, sau la magazinele de specialitate.
Tapet format din diferite forme, si de culori rosiatice spre roz. Se aplica in camere de fete

tapete moderne

Un tapet ce nu se intinde pe toata suprafata peretelui, cu o forma abstracta, foarte frumoasa.

Unde pot aplica tapet ? In ce camera ?
Ele se pot aplica in orice camera, insa daca doriti sa personalizati camera copilului, o puteti face cu usurinta, comandand un tapet de dimensiuni medii. Un personaj din desenele animate ar fi perfect. Atentie, sa nu incercati sa intunecati camera, cu imagini care sa dea o energie negativa copilului.

De asemenea, in living, puteti aplica un tapet floral, sau abstract, ce are imagini diversificate, asa incat sa dea un asepct modern si decorativ. Nu aplicati in living tapete cu imagini din diferite domenii, nu ajuta!

Cum trebuie aplicat un tapet ?

Nu va trebuie mari cunostinte in domeniu pentru a aplica un tapet cum trebuie. Doar trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi inainte de a aplica un tapet: Aveti grija ca peretele sa fie curat si finisat inainte de a aplica un tapet, daca spre exemplu, varul de pe perete se ia pe palma atunci cand il frecati usor, tapetul nu se va lipi si nu va face priza asa cum trebuie.

Curatati bine peretele inainte de a aplica tapetul. Tapetul se poate aplica cu aracet, sau diferite substante speciale, cand cumparati unul, intrebati si de modul de aplicare, desigur multe dintre ele, au deja modul de utilizare.

Daca aveti un tapet plasticat, nu folositi substante de lipiere care sunt inflamabile, aveti sansa ca tapetul dvs sa se topeasca in contact cu acestea. De asemenea intrebati producatorul despre forma de aplicare a acestuia.

Tapetul se aplica usor si cu grija, avand mereu palma lipita pe el, pentru a scoate orice bula de aer.

Daca un tapet incepe sa se dezlipeasca de la un colt, incercati sa il lipiti cu aceeasi substanta cu care a fost lipit initial, altfel aveti sansa sa va pice tot tapetul.

Daca tapetul s-a murdarit, acesta merge sters, incercati sa nu folositi substante ce contin clor, aveti sansa sa se albeasca si va trebui sa il schimati.

Tapete decorative:
tapet michael jackson

Daca sunteti admirator Michael Jackson si doriti sa il aveti pe acesta in memorie, puteti sa va aplicati un tapet cu el, se gasesc la magazine astfel de tapete.

Tapetul se vinde in rola si pretul exte de aproximativ 50-100 lei/rola, si poate fi cu mai multe forme si modele: imitatie de piele, lavabil, cu model in relief, vinilic sau superlavabil. Cel mai cautat tapet este cel cu model in relief.

Sursa: www.ideidesign.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =

− 2 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie