Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Te chemăm alături de noi: Selectăm copii pentru Școala de Handbal și de Minihandbal

Îți place handbalul? Vrei să îi înveți tainele? Ești amator să îți faci noi prieteni? Dorești să participi la competiții și să afli cât ești de înzestrat? Dacă ai dat un răspuns pozitiv acestor întrebări, te așteptăm să vii cu noi. Și mișcarea este pozitivă. Ea înseamnă sănătate, minte ageră, deprinderi ale reflexelor, dorința de performanță.
Și fii sigur că dacă asta vrei, așa va fi.
Te așteptăm la selecție pentru școala de minihandbal și de handbal, iar pentru asta, ai nevoie de intenție de joc și disponibilitate…ah, și încă ceva: să ai între 6 și 14 ani. 

Să facem cunoștință. Suntem profesorii de sport Cristiana Drăgan și Răzvan Bobocică și vă așteptăm să formăm Echipa la Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Neagoe Basarab” Oltenița, luni și joi, între orele 14,00-17,00.

La alte întrebări vă răspundem, dacă apelați 0747 303 873 (Prof. Cristiana Drăgan) sau 0767379629 (Prof. Răzvan Bobocică).

Fii sportiv! Fii învingător! Alege și învață să fii un sportiv învingător! Handbal Grup Oltenița este cu tine! 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie