Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Te chemăm alături de noi: Selectăm copii pentru Școala de Handbal și de Minihandbal

Îți place handbalul? Vrei să îi înveți tainele? Ești amator să îți faci noi prieteni? Dorești să participi la competiții și să afli cât ești de înzestrat? Dacă ai dat un răspuns pozitiv acestor întrebări, te așteptăm să vii cu noi. Și mișcarea este pozitivă. Ea înseamnă sănătate, minte ageră, deprinderi ale reflexelor, dorința de performanță.
Și fii sigur că dacă asta vrei, așa va fi.
Te așteptăm la selecție pentru școala de minihandbal și de handbal, iar pentru asta, ai nevoie de intenție de joc și disponibilitate…ah, și încă ceva: să ai între 6 și 14 ani. 

Să facem cunoștință. Suntem profesorii de sport Cristiana Drăgan și Răzvan Bobocică și vă așteptăm să formăm Echipa la Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Neagoe Basarab” Oltenița, luni și joi, între orele 14,00-17,00.

La alte întrebări vă răspundem, dacă apelați 0747 303 873 (Prof. Cristiana Drăgan) sau 0767379629 (Prof. Răzvan Bobocică).

Fii sportiv! Fii învingător! Alege și învață să fii un sportiv învingător! Handbal Grup Oltenița este cu tine! 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie