Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un nou cutremur în această dimineață

Un nou cutremur de 3,8 pe Richter s-a produs miercuri dimineață în zona Vrancea, județul Buzău. Seismul s-a produs la ora 2 şi 24 de minute, la o adâncime de 131 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.
CUTREMUR
Este al cincilea cutremur produs în Vrancea, în doar 2 zile. Ieri, la prânz, seismografele au înregistrat o mişcare a pământului de 3,3 pe richter la ora 13, înainte de acesta fiind alte trei cutremure cu magnitudine de între 2,5 şi 3,1. Cel mai puternic seism de anul acesta a fost de 5 pe scara Righter şi s-a înregistrat în  29 martie, tot în zona seismică Vrancea.

cutremur

Luna aceasta, în România s-au produs opt cutremure în zona seismică Vrancea, cu magnitudini cuprinse între 2,5 și 3,8 grade pe scara Richter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =

51 − = 45

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie