Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un oltenițean către autoritatea locală : în perspectiva că se va monta patinoar la Oltenița dacă vor fi aceleași probleme de mentenanță

Un cetățean întreaba administrația locală oltenițeană dacă anul acesta se va confecționa patinoar ca anul trecut în Parcul Central.

În cazul în care va fi instalat din nou, întrebarea oltenițeanului curios este dacă patinoarul va fi de aceeași calitate îndoielnică, cel de anul trecut fiind unul dintre cele mai defectuoase, deseori cei care s-au aflat acolo confruntându-se cu probleme, de la găuri formate în gheața artificială, până la secvențe de ușoară topire a acesteia, banii cheltuiți cu mijlocul acesta de distracție nejustificându-se.

Intrebari om

Completăm aici cu mențiunea că primarul Petre Țone nu a fost foarte explicit cu privire la cheltuielile care s-au făcut cu patinoarul. Într-una din ședințele de Consiliu Local ținută înainte de montarea patinoarului, acesta se lăuda că va scoate cheltuielile, însă din informațiile noastre patioarul a costat mai mult decât a făcut, astfel încât nici sursa de energie electrică consumată nu a fost acoperită. Oricum de câte ori este vorba de astfel de situații, în care primarului Țone i se cere să declare cheltuieli publice pe care acesta este obligat să le comunice, fie evită subiectul, fie refuză să ofere detalii, fie se erijează spre altceva sau pur și simplu dă alte cifre decât cele reale. De obicei Țone nu oferă informații decât celor pe care îi plătește pentru a-i cosmetiza imaginea, ceilalți din presa locală, care fac articole pertinente vis a vis de activitatea reală a primarului, sunt jigniți sau renegați.

Pe această cale, ținând cont de multe nelămuriri ale oamenilor, facem apel către autoritatea publică locală pentru a delega un om competent, care să cunoască regulile publice și legea, dar și limba română alături de o disponibilitate relațională, pentru a exista o comunicare normală cu toată presa locală.

 

 

2 Responses to Un oltenițean către autoritatea locală : în perspectiva că se va monta patinoar la Oltenița dacă vor fi aceleași probleme de mentenanță

 • Eu, personal, in scris, am solicitat primarului sa-mi comunice contractul si cheltuielile, precum si veniturile patinoarului. Raspunsul a fost ca pot sa verific documentele la sediul primariei. Am solicitat functionarilor documentele si mi s-a spus ca trebuie sa fac o noua cerere pentru a mi se pune la dispozitie inscrisurile.
  Pe langa faptul ca eu am solicitat sa mi se comunice copiile, nu sa le vad la sediul primariei, este jignitor sa mi se solicite sa fac o noua cerere desi aceasta exista deja.
  Dar, este deja de notorietate lipsa de educatie a primarului si a functionarilor pe care ii pastoreste.
  Daca bunul simt lipseste nu putem construi nimic, eventual putem fura, minti, pacali, trisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =

58 + = 65

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Expresia O.K./OK – originea şi situaţia acesteia în limba română …
Corespondenta la redactie
 • Corespondență de la NATO

  Corespondență de la NATO

  Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »