Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un oltenițean către autoritatea locală : în perspectiva că se va monta patinoar la Oltenița dacă vor fi aceleași probleme de mentenanță

Un cetățean întreaba administrația locală oltenițeană dacă anul acesta se va confecționa patinoar ca anul trecut în Parcul Central.

În cazul în care va fi instalat din nou, întrebarea oltenițeanului curios este dacă patinoarul va fi de aceeași calitate îndoielnică, cel de anul trecut fiind unul dintre cele mai defectuoase, deseori cei care s-au aflat acolo confruntându-se cu probleme, de la găuri formate în gheața artificială, până la secvențe de ușoară topire a acesteia, banii cheltuiți cu mijlocul acesta de distracție nejustificându-se.

Intrebari om

Completăm aici cu mențiunea că primarul Petre Țone nu a fost foarte explicit cu privire la cheltuielile care s-au făcut cu patinoarul. Într-una din ședințele de Consiliu Local ținută înainte de montarea patinoarului, acesta se lăuda că va scoate cheltuielile, însă din informațiile noastre patioarul a costat mai mult decât a făcut, astfel încât nici sursa de energie electrică consumată nu a fost acoperită. Oricum de câte ori este vorba de astfel de situații, în care primarului Țone i se cere să declare cheltuieli publice pe care acesta este obligat să le comunice, fie evită subiectul, fie refuză să ofere detalii, fie se erijează spre altceva sau pur și simplu dă alte cifre decât cele reale. De obicei Țone nu oferă informații decât celor pe care îi plătește pentru a-i cosmetiza imaginea, ceilalți din presa locală, care fac articole pertinente vis a vis de activitatea reală a primarului, sunt jigniți sau renegați.

Pe această cale, ținând cont de multe nelămuriri ale oamenilor, facem apel către autoritatea publică locală pentru a delega un om competent, care să cunoască regulile publice și legea, dar și limba română alături de o disponibilitate relațională, pentru a exista o comunicare normală cu toată presa locală.

 

 

2 Responses to Un oltenițean către autoritatea locală : în perspectiva că se va monta patinoar la Oltenița dacă vor fi aceleași probleme de mentenanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + = 25

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie