Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vicepreședinte PNȚcd Cristiana Drăgan : Învierea Domnului să vă aducă în suflet dragoste şi fericire!

Lacrimile Maicii Domnului să vă aducă acea căldură de care aveți nevoie mereu și dragostea cu care să priviți oamenii din jur, fiindcă ele au căzut din suferință.

Să ne spele necazurile, să ne readucă speranțele pentru acel ”ceva” bun din viața noastră.

Învierea Domnului să vă aducă în suflet dragoste şi fericire. Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, aspirații de bine!

Hristos a Inviat_

Un Paşte Fericit alături de apropiaţi!

Hristos a Înviat!
Prof. Cristiana Drăgan, Vicepreședinte PNȚcd Oltenița

 

“De ce oare dragostea este mai mare decât toate celelalte? Pentru că toate celelalte vor trece.” Sfântul Ioan Gură de Aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

87 − = 83

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie