Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 10 octombrie vreme frumoasă

Vineri 10 Octombrie 2014, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această Vis de toamnaperioadă a anului în cea mai mare parte a ţării.

Maximele zilei vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi 25 de grade în regiunile intracarpatice. Cerul va fi în general senin, iar vântul va sufla mai tare în nordul Moldovei şi în sudul Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase, mai ales dimineaţa va fi ceaţă.soare 5soare 2soare 5soare 5

Vreme frumoasă şi mâine în Oltenița. În condiţii de cer mai mult senin, de la cele 8…9 grade din zori, până la amiază mercurul din termometre urcă până la 20….21 de grade. Dimineaţa sunt condiţii de formare a ceţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

+ 12 = 14

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie