Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 10 octombrie vreme frumoasă

Vineri 10 Octombrie 2014, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această Vis de toamnaperioadă a anului în cea mai mare parte a ţării.

Maximele zilei vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi 25 de grade în regiunile intracarpatice. Cerul va fi în general senin, iar vântul va sufla mai tare în nordul Moldovei şi în sudul Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase, mai ales dimineaţa va fi ceaţă.soare 5soare 2soare 5soare 5

Vreme frumoasă şi mâine în Oltenița. În condiţii de cer mai mult senin, de la cele 8…9 grade din zori, până la amiază mercurul din termometre urcă până la 20….21 de grade. Dimineaţa sunt condiţii de formare a ceţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

41 − = 38

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie