Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 11 aprilie 2014: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi averse

Vineri vremea va fi în continuare instabilă, cu înnorări temporar accentuate şi averse. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

output_zwQYmm

Vineri, 11 iulie 2014, vremea în România va fi în continuare instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, în majoritatea regiunilor, se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 28 de grade, mai ridicate în sud-est, până la 30…31 de grade, iar minimele termice se vor încadra între 11 şi 21 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 4 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 25°C.

Prognoza meteo 11 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 17 =

+ 85 = 92

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie