Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri, 12 septembrie, vreme frumoasă și caldă

Vineri, 12 septembrie, deși vor marca o scădere ușoară, valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

margueriteCerul va fi variabil, cu unele înnorări, izolat ploi slabe de scurtă durată și posibil descărcări electrice, în prima parte a intervalului în regiunile estice, iar din orele amiezii în vestul teritoriului și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în jumătatea vestică, în deltă, precum și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade, iar minimele între 7 grade în estul Transilvaniei și 19 grade pe litoral.soare 1

În Oltenița, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie