Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 18 iulie la Olteniţa temperatura maximă va fi de 28…29 de grade

Vineri vremea va fi instabila, cu cer noros si şanse de averse. Izolat sunt condiţii de grindină. Maxime termice de până la 32 de grade Celsius.

http://www.stirimeteo.com/wp-content/uploads/2014/07/output_gYylmK.gif

Vineri, 18 iulie 2014, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte, în estul şi în sud-estul ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări în estul ţării şi la munte, dar trecător, şi în celelalte regiuni în timpul averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

În Olteniţa, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, iar maxima zilei: 29°C.

Prognoza meteo 18 Iulie 2014

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − = 12

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie