Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 26 septembrie maxima termica mai scazuta decat in ziua precedenta

Vremea vineri in tara
ploiosVineri ploile revin si vor cadea pe arii mai extinse jumatatea de sud a tarii, unde sunt posibile si cantitati de apa mai importante. Vantul va prezenta usoare intensificari in sud-est si la munte, precum si in extremitatea de vest. In aceste conditii, temperatura va avea valori mai scazute – maxime de numai 12 grade in sud-vest si cel mult 21 de grade in est.
Vremea vineri in OltenitaCopaci si cer toamna
Si in Oltenita norii acopera cerul si temporar va ploua – mai ales in a doua parte a zilei. Maxima termica, mai scazuta decat in ziua precedenta se va situa in jurul valorii de 17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + two =

1 + 5 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie