Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 26 septembrie maxima termica mai scazuta decat in ziua precedenta

Vremea vineri in tara
ploiosVineri ploile revin si vor cadea pe arii mai extinse jumatatea de sud a tarii, unde sunt posibile si cantitati de apa mai importante. Vantul va prezenta usoare intensificari in sud-est si la munte, precum si in extremitatea de vest. In aceste conditii, temperatura va avea valori mai scazute – maxime de numai 12 grade in sud-vest si cel mult 21 de grade in est.
Vremea vineri in OltenitaCopaci si cer toamna
Si in Oltenita norii acopera cerul si temporar va ploua – mai ales in a doua parte a zilei. Maxima termica, mai scazuta decat in ziua precedenta se va situa in jurul valorii de 17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =

+ 45 = 48

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie