Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vreme predominant frumoasă în acest weekend

În acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasă, cu înnorări trecătoare şi izolat şanse de ploi slabe. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

SÂMBĂTĂ 6 SEPTEMBRIE

Sâmbătă, 6 septembrie, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei seninîn vestul ţării şi la munte, unde numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat.
Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 30 de grade, izolat, în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.

În Oltenița, vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

DUMINICĂ 7 SEPTEMBRIE

Duminică, 7 septembrie, vremea se va menţine în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse în zona de munte şi cu totul izolat în vest şi centru. Vântul va sufla slab şi moderat.
Temperaturile maxime se vor situa între 23 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 31 de grade, izolat, în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 7 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.Soare vesel si nori

În Oltenița, vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − four =

43 − = 36

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie