Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vreme predominant frumoasă în acest weekend

În acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasă, cu înnorări trecătoare şi izolat şanse de ploi slabe. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

SÂMBĂTĂ 6 SEPTEMBRIE

Sâmbătă, 6 septembrie, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei seninîn vestul ţării şi la munte, unde numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat.
Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 30 de grade, izolat, în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 5 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.

În Oltenița, vremea se va menţine predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

DUMINICĂ 7 SEPTEMBRIE

Duminică, 7 septembrie, vremea se va menţine în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse în zona de munte şi cu totul izolat în vest şi centru. Vântul va sufla slab şi moderat.
Temperaturile maxime se vor situa între 23 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 31 de grade, izolat, în Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 7 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.Soare vesel si nori

În Oltenița, vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

86 + = 87

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie