Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea 20 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi mici și ploi

Vremea din 20 aprilie aduce vești triste pentru: temperaturile scad față de ziua de joi. Iată ce ne-apregătit prognoza meteo ANM.

Vineri îndeosebi în prima parte a zilei vor mai cădea unele averse slabe de ploaie local în sud și izolat în est, în timp ce în restul țării cerul se va menține variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 20 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei (12-14 grade), dar și ușor mai ridicate în Banat. Deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua de joi, acestea încă se vor menține mai ridicate în comparație cu media climatologica a perioadei.

Vremea din 20 aprilie în zona Oltenița

Răcirea vremii se va simți din plin și în zona noastră, unde temeparturile scad cu până la patru grade față de ziua precedentă. Cerul se va menține înnorat, iar vântul va sufla slab. Maximele și minimele se vor încadra între  19°C și  8°C.

La munte va fi frig, temperaturile nu vor depși 16°C, iar minima va atinge 4°C. Nu sunt condiții de ploaie, însă cerul va fi cuprins de nori pe tot parcursul zilei.

Vremea continuă să fie capricioasă în continuare, iar prognoza meteo nu pare încurajatoare nici în ce privește minivacanța de 1 mai.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie