Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea pentru 5, 6 și 7 septembrie 2016

Cald SeptembrieVreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil în majoritatea teritoriilor. După-amiaza, la munte şi în vestul ţării norii acoperă cerul şi aici vor fi posibile averse de ploi însoţite de descărcări electrice. În timpul ploilor vântul poate sufla destul de tare, rafalele fiind mai izolate în restul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 grade, în depresiunile din Carpaţii Orientali şi 20 de grade pe litoral. În zonele de depresiune apare ceaţa dimineaţa şi noaptea.

Luni:

8/34

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă. După amiaza norii acoperă cerul în regiunile montane şi în vestul ţării, unde vor cădea averse de ploaie însoţite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări la munte, dar, trecător, şi în restul teritoriilor.

Marţi:

8/29

Temperaturi în uşoară scădere faţă de ziua precedentă, însă în continuare plăcute. După-amiaza ploile apar în zonele montane şi în estul şi sud-estul ţării, unde vom avea parte şi de descărcări electrice şi rafale notabile de vânt. Maximele ajung la 29 de grade Celsius.

Miercuri:

7/31

Temperaturile sunt în uşoară urcare faţă de ziua precedentă, dar nu vor depăşi cu mult 30 de grade. Ploile se restrâng în zonele de munte şi în centrul şi nord-vestul ţării, unde, în special după-amiaza şi noaptea va ploua în averse însoţite de descărcări electrice şi rafale de vânt.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 30

Craiova 31

Timişoara 27

Sibiu 27

Suceava 28

Galaţi 31

Constanţa 27

Cluj-Napoca 27

Bacău 31

Baia Mare 28

Iaşi 32

Oradea 23

Reşiţa 31

Piteşti 29

Braşov 27

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 06:46

Soarele apune: 19:41

Presiunea atmosferică în mmHg: 757

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 7 km/h (S-SE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie