Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea se încălzește cu temperaturi maxime până la 33 de grade

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării.

Vor fi înnorări şi pe arii restrânse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, spre fericire varaseară în nord-vest, iar noaptea în regiunile vestice. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 33 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali.

În Oltenița se prevede сer predominant senin, fără precipitaţii. Vântul va sufla din sud slab la moderat. Temperatura aerului noaptea +11..+16°C

Temperatura aerului ziua va oscila între +28..+33°Ccald
Factorii meteorologici vor contribui la acumularea poluanţilor în aer.
Nivelul radiaţiei ultraviolete va fi înaltă.

 

Record de temperatură pentru unele staţii meteo

Meteorologii  spun că ziua de marţi, 7 august, a fost cea mai caldă zi din an, iar la unele de staţii meteo s-au înregistrat recorduri de temperatură. De exemplu, la staţia de la Bucureşti Filaret s-a depăşit recordul de temperatură înregistrat la această staţie în luna august. Ieri au fost înregistrate 41,5 grade.
Alte recorduri de temperatură au fost la Giurgiu 43,5 grade, Bacău 42,5 Olteniţa 41,5 şi Iaşi 41.
Bucureştiul a fost şi cea mai caldă Capitală din zona Balcanilor, cu 41,5 grade, în timp ce la Sofia au fost 38 de grade, 37 de grade la Atena şi 32 de grade la Belgrad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + seven =

− 1 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie