Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

45.000 de euro un covor din lână cu portretul soților Ceaușescu

De aproape o lună, pe site-ul de anunțuri on line OLX, face senzație o ofertă privind vânzarea unui covor țesut manual din lână. Acesta îi înfățișează pe soții Ceaușescu iar prețul covorului este de 45.000 de euro, cam cât ajunge, tot pe OLX, un Hummer.
De altfel, cu 45.000 euro poți merge în Germania să cumperi 4 până la 8 mașini second hand sau poți achiziționa chiar și un teren cu casă în oraș.

”Unicat!
Vând covorul manual din lână în centrul căruia este țesută efigia cu portretul lui Nicolae și Elena Ceaușescu, pe fond bleu, încadrați de un chenar în formă ovală, cu modele artizanale, cu dimensiunile: 2,95m/2,60 m. La confecționarea covorului, care s-a făcut manual de către un colectiv al U.C.E.C.O.M. Mislea Băicoi, la cererea unui demnitar care l-a oferit Familiei Ceaușescu, s-a lucrat doi ani.
Dețin Acte de proveniență și autenticitate!” este anunțul bucureșteanului care își încearcă astfel norocul. (olx.ro)

Alături de fotografia covorului, deținătorul prezintă on line și certificatul de atestare, eliberat de  Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat în anul 1999.

OLX este un website de vânzări în piața online fondat în anul 2006, care operează în 45 de țări, fiind cel mai mare site de anunțuri clasificate din India, Brazilia și Polonia. Compania a fost fondată de Fabrice Grinda și Alec Oxenford ca alternativă pentru lumea din afara Statelor Unite ale Americii. OLX facilitează cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii, cum ar fi electronice, mobilier, bunuri de uz casnic, mașini etc. OLX a avut 11 miliarde de vizualizări de pagini, 200 de milioane de utilizatori activi lunar, 25 de milioane de listări, și 8,5 milioane de tranzacții pe lună în 2014. Plata între cumpărător și vânzător sunt realizate offline, astfel încât OLX nu are de-a face cu diferite infrastructuri de plată de disponibilitate în fiecare dintre piețele sale.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – grape-fruit/ grefuit/ grep/ grepfrut? Fructul citric, …
Corespondenta la redactie