Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Călin Popescu Tăriceanu va sprijini Oltenița necondiționat dacă oltenițenii vor oferi votul lor candidatului ALDE, Onofrei Costel Cristinel

Călin Popescu Tăriceanu susține candidatul ALDE Oltenița pentru alegerile locale. Acesta consideră că partidul său, singurul cu adevărat liberal din spectrul politic, este cel care va îndeplini așteptările tuturor.
Președintele Senatului este conștient că alegerile locale au un specific al lor, iar votul pentru primari va fi exprimat de personalitatea candidaţilor.
IMG_7111În timpul vizitei sale la Oltenița, pe măsură ce discuțiile s-au derulat pe un fond relaxant, Tăriceanu întinde mâna celor doi tineri din Oltenița, care vor să transforme orașul într-unul modern, cu poartă spre Europa. Președintele ALDE oferă sprijinul său necondiționat Olteniței, în perspectiva unui primar ca Onofrei Costel Cristinel la Primăria Oltenița. ”Vă voi sprijini pe orice proiect local important, iar cu privire la cel legat de turism, pe strategia Dunării, veți primi tot ce aveți nevoie pentru ca proiectul să se dezvolte. Staff-ul meu vă stă la dispoziție.” a fost mesajul lui Tăriceanu transmis echipei Onofrei-Drăgan și oltenițenilor.
Despre strategia Dunării, al doilea om în stat susține că este un proiect inițiat cu primul ministru al Austriei, în perioada 2007-2008, proiect aprobat la nivel european.
Acesta subliniază și urmările benefice unor proiecte de anvergură cum ar fi cel legat de strategia Dunării : crearea locurilor de muncă. ”Oltenița ca oraș port la Dunăre ar putea să beneficieze enorm de pe urma fondurilor alocate de Uniunea Europeană pe programe de strategie a Dunării în diverse componente, fie că vorbim de dezvoltare urbană, fie că vorbim de utilități publice, de componenta culturală, educațională, economică, dezvoltarea facilităților portuare, atragerea investițiilor românești și străine ar reprezenta un factor cheie care să creeze locuri de muncă oltenițenilor, fie că vorbim de populația adultă, fie că vorbim de cei tineri.” a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-un interviu al său oferit la Oltenița.
Tăriceanu a declarat presei că sondajele arată un ALDE în creştere, mai ales că electoratul liberal este din ce în ce mai nemulţumit de PNL, iar ALDE singurul partid liberal din România.
ALDE este astăzi singura formaţiune liberală din România în opinia lui Tăriceanu, se adresează electoratului liberal, electoratului de centru-dreapta, dar şi nehotărâţilor sau celor dezamăgiţi de prestaţia altor actori politici. Electoratul liberal a fost abandonat de PNL care a trecut peste noapte în altă tabără politică, este opinia lui Tăriceanu.
În mesajul transmis oltenițenilor, președintele Senatului îndeamnă pe otenițeni la vot, garantându-le pentru candidatul ALDE la Primăria Oltenița, Onofrei Costel Cristinel și pentru colega sa de echipă, ce va ocupa locul de viceprimar, Cristiana Drăgan.
Cristina Cristi si TariceanuCălin Popescu Tăriceanu este președintele Alianței Liberalilor și Deputaților Europeni și președinte al Senatului.
Municipiul Oltenița a primit un real suport financiar în perioada 2004-2008 de la Călin Popescu Tăriceanu, primul-ministru al României. Acesta a sprijinit orașul nostru pe timpul mandatului primarului Costinel Milescu, aprobând o serie de Hotărâri de Guvern pe programe de dezvoltare locală, decizii legislative guvernamentale legate de orașul nostru.
În timpul guvernării sale România a cunoscut cea mai înfloritoare perioadă, atât în plan economic și financiar, cât și administrativ sau cultural.
De asemenea, celor vârstnici le-au fost majorate pensiile, pârghiile economice s-au echilibrat, astfel că România atinsese cel mai înalt nivel de dezvoltare de după revoluție încoace.
Conducerea A.L.D.E. nu impune nicio fuziune locală care să depindă de deciziile de la centru, oferind astfel libertate la variantele de alegere pentru coalițiile din teritoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

81 − = 78

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie