Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ce pietre aduc prosperitate și bogăție pentru anul 2015

În noul an 2015 toată lumea ar dori să aibă mai mult succes în afaceri, prosperitate și bani. Iată ce pietre magice trebuie să purtați ca un accesoriu pentru a avea parte de toate acestea.

Inimioare pietre semipretioase

Ochi de tigru
Ochi de tigru este o piatra frumoasa care promoveaza norocul si fericirea. De asemenea, se crede ca purtarea acesteia poate atrage bogatie si va ajuta sa atingeti succesul in afaceri. Bratari, cercei, inele si alte accesorii cu ochi de tigru va puteti cumpara de la orice magazin de bijuterii la preturi foarte accesibile.

Citrin
Citrinul este colorat in flori frumoase galbene si este cunoscut ca piatra banilor. Mai mult decat atat promoveaza succesul si prosperitatea. Aduce fericire in momentele cand nu va asteptati ca se poate intampla lucruri bune. Citrinul disipa energiile negative, ridica starea de spirit si dorinta de iubire. Pentru a avea mai multi bani in noul an, purtati o piatra citrin mica in poseta.

Aventurin verde
Aventurinul verde este folosit de secole pentru a atrage succesul, banii si fericirea. Punctul forte al rocii este extrem de puternic si se crede ca poate ajuta sa aveti succes la jocurile de noroc. De asemenea, aduce un echilibru in situatii de stres.

Rubin

Rubin

Rubin
Rubinul este un alta piatra populara, cunoscuta pentru puterea sa de a atrage banii, fiind o bijuterie frumoasa. O veti gasi in diverse nuante, cum ar fi rosu, roz si portocaliu. Pentru a avea mai mulți bani in noul an, trebuie sa aveti o astfel de piatra.

Pirita
Pirita a fost mult timp cunoscuta ca un simbol traditional pentru atragerea norocului. Aceasta incurajeaza gandirea pozitiva si asocierile in afaceri de succes si a investitiilor. Purtati aceasta piatra, atunci cand aveti intalniri de afaceri sau faceti diverse tranzactii.

Olivine (de asemenea, cunoscuta sub numele de peridot si crisolit)
Unii astrologi asociaza aceasta piatra frumoasa verde transparenta cu zodiile Gemeni, Leu si Fecioara. Ca si celelalte pietre enumerate aceasta ofera protectie detinatorilor si bogatie. In afara faptului ca atrage banii, veti simti iubire si bucurie in viata dvs.

Malachit
Malachitul este o alta piatra frumoasa care poate fi gasita in diferite nuante de verde. Daca purtati aceasta piatra veti obtine mai mult succes in afaceri. Purtati-o atunci cand aveti intalniri de afaceri, interviuri pentru locuri de munca, deoarece acesta piatra incurajeaza o buna comunicare.

Sunstone
Nuantele acestui cristal sunt rosu-portocaliu, uneori cu reflexe de aur. Punctul forte al acestei pietre este ca va poate ajuta in vremuri de criza financiara. Ca si soarele, este plin de vitalitate si de energie pozitiva. Particulele de aur din aceasta, ajuta la imbunatatirea situatiei dumneavoastra financiare.

Sursa: www.bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =

− 5 = 2

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie