Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cristi Stancu nu se lasă. Oltenițeanul a obținut medalia de bronz la Campionatul European de la Madeira

După alte titluri europene și mondiale, Cristi Stancu, pensionar MAI, obține un loc pe podium la Campionatul European Masters, categoria 50+ din Madeira. Pasiunea lui Cristi rămâne crosul, pe care acesta îl onorează cu cinste de fiecare dată când se ivește un concurs.
Sportivul declară pentru oltenitainfo.ro că fost o cursă foarte bună, cu un timp destul de bun, dacă se ia în calcul traseul dificil, cu diferență de nivel. Nici clima din zonă nu este ușor de suportat într-un astfel de concurs.

Cristi Stancu a obținut în luna septembrie a anului trecut o medalie de argint la cea de-a cincea ediţie a semimaratonului european Free Spirit Run Giurgiu – Ruse, organizat de oraşele înfrăţite Giurgiu şi Ruse prin Cluburile Sportive Dunărea 2020 Giurgiu şi Dunav Ruse. Sportivi din România, Bulgaria, dar şi din Kenia, Etiopia sau alte ţări europene au alergat din centrul municipiului Giurgiu până în centrul municipiului Ruse, pe un traseu de 15 kilometri.

De asemenea, Cristi Stancu este triplu campion balcanic de sală în Slovenia și vicecampion la semimaraton european în Italia cu 21 km, iar la sală 1500 m, 3000 m și ștafetă 4×200 m. Cristi Stancu are un titlu mondial la categoria 50+ ani, obținut în luna iulie 2022.

Sportivul campion participă la acțiunile Federației Române de Atletism. Oltenițeanul a participat anul trecut și la campionatele mondiale de la Muntenegru.

Cristi este legitimat la Locomotiva București. El a participat în trecut la diferite triatloane, atletismul fiind pentru Cristi Stancu o mare și certă pasiune sportivă.

 

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie