Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Cupa Etnic a adunat și anul acesta copiii iubitori de fotbal ai minorităților din zonă

Chirnogiul a găzduit cea de a X-a ediție a Cupei Etnice la Fotbal. Evenimentul a fost destinat minorităților din județul Călărași. Evenimentul s-a putut desfășura datorită celor care-l organizează an de an. Astfel, președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți, prof. Cristiana Drăgan, a reunit minoritățile provocând copiii participanți la un joc de fotbal. Echipele participante au fost: Școlile nr. 1, 2 și 3 Chirnogi, Școala Căscioarele, Școala Budești, Școala. ”Spiru Haret” Oltenița, Școala ”Grigore Moisil” Ulmeni, Școala Mânăstirea.

Cupa Etnic 2

Premiile acordate au constat în cupe și diplome oferite de Federația Română Sportul pentru Toți. Competițiile continuă prin AJSpT Călărași până la sfârșitul anului 2015.

Cupa Etnic 3

Câştigătorii ediţiei de anul acesta sunt: Locul I- Școala ”Spiru Haret” Oltenița, locul II Școala nr. 1 Chirnogi, locul III- Școala Mânăstirea. “Am organizat competiţia fără niciun venit, doar cu materiale de la Federaţia Română “Sportul pentru Toţi”. Competiția este un bun prilej de a demonstra că talentele din sport se găsesc în orice comunitate, ele pot fi un mijloc eficient de comunicare și înțelegere etnică. Intenția mea este să putem oferi un model viabil în privința dezvoltării armonioase a unor aptitudini dar și în privința amplificării relațiilor entice, relațiile dintre copiii minorităților din zonă.” declară pentru oltenitainfo.ro profesoara de sport Cristiana Drăgan.
Cupa Etnic 1Cupa Etnic 4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + = 11

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie