Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Deputatul Raluca Surdu răspunde ofensivei liderului PNL Călărași Răducu Filipescu

Președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu,  a declarat într-o conferință de presă cu ziariștii locali că deputatul Colegiului 5 Raluca Surdu s-a retras din politică. ”La ultima ședință de la nivel central pe care am avut-o la București, s-a discutat despre retragerea Ralucăi Surdu de la conducerea Organizației Județene PNL de la Giurgiu. Aceasta s-a retras complet. Nu mai activează politic nici în Giurgiu, nici la Călărași. S-ar putea să nu mai fie în politică deloc! Dacă lucrurile vor merge într-o direcție bună cu soțul ei, probabil că se va răzgândi și va candida pentru un nou mandat de parlamentar în Ilfov sau la București.” spune Filipescu.

Raluca Surdu
Raluca Surdu nu lasă opinia lui Răducu Filipescu nelămurită, aceasta oferind câteva declarații presei călărășene. Pentru Actualitatea de Călărași deputatul Raluca Surdu : ”Mă măgulește că îmi urmărește cu atenție ascensiunea politică, iar dacă de-a lungul timpului am avut vreodată vreun gând de retragere, a fost tocmai din cauza unor oameni ca el! Însă mi-am dat seama că un astfel de gest ar fi de fapt cel pe care aceștia și-l doresc, astfel că departe de mine să le ofer această satisfacție. Eu fac parte din acea generație care a înțeles mesajul electoratului din 16 noiembrie 2014, care a dat un semnal clar pentru șansa lucrului bine făcut în această țară, așa că nu am nici cea mai mică intenție să mă retrag. Le sugerez celor care nu și-au justificat încă prezența în politică,  să se gândească de două ori înainte să mai candideze. Am plecat din luna mai de la Organizația din Giurgiu, de comun acord cu conducerea centrală a partidului, pentru că lucrurile se așezaseră acolo și acum am mai mult timp pentru Colegiul meu. Sunt de părere că ar trebui să dea de gândit tuturor că un lider de județ, înainte de un an electoral important, a rămas singur, după ce și-a pus amprenta nefastă și a distrus o echipă care și-a dovedit valoarea pe parcursul mai multor confruntări electorale. Aurel Niculae, Daniel Drăgulin, Liviu Tomoioagă-care nu va mai candida anul viitor-, sunt oameni care au construit în partid, dar care au plecat sau au făcut un pas în spate din PNL Călărași. Eu am ales să nu mai fiu vicepreședintă a organizației județene, și dacă voi mai candida sau nu la Călărași, nu depinde de mine ci de cei care fac listele aici. Nu m-am înscris la PNL Ilfov și sunt în continuare membru PNL Călărași și deputat al Colegiului 5 Călărași, unde colabortez cu primarii la fel de bine, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori.”

Haosul din interiorul Partidului Național Liberal la nivel de județ este unul care se aprofundează, la o privire mai atentă se observă că acest partid care urcase foarte bine în topul formațiunilor politice cu credibilitate din România, începe să piardă teren iar năzuințele unora din partid să se destrame, tocmai pentru că există foarte multe nemulțumiri printre cei care au colaborat ori s-au aflat în preajma președintelui Consiliului Județean Călărași.
Atunci când un lider se plânge, iar acestui lider i se cunoaște foarte bine activitatea de-a lungul timpului, înseamnă că există în spate un scop cu bătaie lungă ce nu privește interesele cetățeanului alegător.
Sau cum spune Stephen Grunlan ”Adevăratul test al liderului este acesta: vezi dacă te urmează cineva.  Adevarații lideri știu când este timpul să se retragă; să facă un pas în spate.”
Oare la Răducu Filipescu s-a potrivit vreunul dintre aceste citate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

92 − 91 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie