Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un reprezentant al unei firme din Oltenița de instalații încălzire contrazice anunțul Wirom Gas București

EditareUPDATE 20 iulie, ora 12,30: Dorin Decu ne răspunde : “Deoarece angajatii societatii noastre nu au fost pe deplin informati revenim pe aceasta cale cerandu-ne scuze fata de oltenita.info si va indreptatim pentru articolul dumneavoastra totodata confirmând cele relatate de dumneavaostra. Totodata pe aceasta cale va asiguram ca nu vom mai avea nicio interventie fata de vreun articol publicat de dumneavoastra indiferent ca se refera la activitatea noastra sau alte activitati cotidiene Oltenitene. Ne cerem scuze si fata de cetatenii Oltenitei si-i informam ca intr-adevar miercuri 22.07.2012 va fi intrerupta alimentarea cu gaze naturale in municipiul Oltenita. Totodata asigurându-i ca in situatia in care apar probleme la aparatele consumatoare de gaze naturale si instalatiile de utilizare al gazelor naturale executate de societatea noastra sa ne apeleze fara ezitare.
Inca o data ne cerem scuze pentru situatia creata
Cu stima
Dorin Decu”


 

Ca urmare a postării unui anunț transmis redacției noastre de către Wirom Gas SA București, reprezentantul uneia dintre firmele oltenițene ce execută lucrări de instalații sanitare, de încălzire și aer condiționat, Dorin Decu, ne-a transmis un mesaj pe care îl vom posta alături de anunțul Sociețătii Wirom București. Dacă reprezentantul firmei dorește să facă alte precizări, așteptăm completările necesare în cadrul acestei postări.

Buna ziua,

Saptamana viitoare, miercuri, 22 iulie 2015, in intervalul 8.00 – 21.00, se va intrerupe alimentarea cu gaze a intregului municipiu Oltenita.

Avand in vedere ca este extrem de important ca locuitorii municipiului Oltenita sa opreasca in intervalul sus-mentionat toate aparatele consumatoare de gaze si sa cunoasca din timp aceasta informatie , va rugam sa publicati anuntul din atasament.

Din punctul nostru de vedere ar fi foarte util daca informatia ar aparea incepand de maine, 17 iulie, pana miercuri, 22 iulie 2015, astfel incat toti locuitorii municipiului Oltenita sa fie bine informati.

Va multumesc si va doresc o zi cat mai frumoasa.

Cu stima / Best regards / Mit freundlichen Grüssen,

Mihaela Voicu
Sef Serviciul Comunicare

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

WIROM – Gaze pentru fiecare casa®

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

WIROM GAS S.A.
Str. Popa Savu 77
011432 Bucuresti, Romania
Tel: +40 21 222 15 64
Fax: +40 21 222 15 67
mailto:mihaela.voicu@wirom.ro
http://www.wirom.ro

Attachments area

Preview attachment Intrerupere gaze Oltenita.pdf

Comentariul lui Dorin Decu :

Dacă nu știți de ce dezinformați si Creați panica in rândul cetățenilor din Oltenității. De ce nu ați cerut o informare din partea operatorului local sau Transgaz-unui. Pentru știința dumneavoastră in ziua de 22.07.2015. SNT TransGaz montează o piesa electroizolanta Dn 500 pe conducta de intrare in SRMP. Motiv PTR care se limitează consumul Pentru mari consumatori, adică pe întelesul,, specialiștilor de duminica” persoanele fizice s-au juridice care au un consum instantaneu declarat de peste 500 Nmc/h. Așa ca stați fără nici-o grija ca nu se oprește gazul. Nu credeți in ceea ce citiți pe acest site ca nu este adevărat. Pentru veridicitatea celor menționate puteți contacta operatorul local WIROM GĂSIT Oltenității.

One Response to Un reprezentant al unei firme din Oltenița de instalații încălzire contrazice anunțul Wirom Gas București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 4 =

+ 8 = 18

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie