Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

După ce s-a aruncat într-o fântână părăsită, o bătrână a fost salvată de polițiști

Agent șef de poliție Marcu Marius și agent Chiriță Cristian Ștefan au fost informați la postul de poliție Dichiseni de faptul că la ieșirea din localitatea Dichiseni, o femeie se află pe marginea unei fântâni părăsite.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, găsind lângă fântână o pereche de încălțăminte din plastic, iar în interior se vedea trupul unei persoane. Au fost anunțați specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași, luându-se măsuri de fluidizare a traficului rutier pentru o intervenție cât mai promptă a echipelor prezente.

Astfel, s-a reușit scoaterea la suprafață, în viață, a unei femei de 53 ani, din comuna Dichiseni, județul Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =

86 − = 77

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie