Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

După ce s-a aruncat într-o fântână părăsită, o bătrână a fost salvată de polițiști

Agent șef de poliție Marcu Marius și agent Chiriță Cristian Ștefan au fost informați la postul de poliție Dichiseni de faptul că la ieșirea din localitatea Dichiseni, o femeie se află pe marginea unei fântâni părăsite.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, găsind lângă fântână o pereche de încălțăminte din plastic, iar în interior se vedea trupul unei persoane. Au fost anunțați specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei Călărași, luându-se măsuri de fluidizare a traficului rutier pentru o intervenție cât mai promptă a echipelor prezente.

Astfel, s-a reușit scoaterea la suprafață, în viață, a unei femei de 53 ani, din comuna Dichiseni, județul Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

34 + = 43

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie