Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Există patru întrebări de valoare în viaţă: Ce este sacru? Din ce e făcut spiritul? Pentru ce merită să trăieşti şi pentru ce merită să mori? Răspunsul la fiecare întrebare este acelaşi. Doar iubirea.

Există patru întrebări de valoare în viaţă: Ce este sacru? Din ce e făcut spiritul? Pentru ce merită să trăieşti şi pentru ce merită să mori? Răspunsul la fiecare întrebare este acelaşi. Doar iubirea.

Cu toţii suntem nişte rataţi în felul nostru. Nimeni nu este perfect.

Cu fiecare rol pe care-l joci, dai o parte din tine. Altfel, ai minţi.

Dacă există vreun mesaj transmis de munca mea, atunci acesta este că e OK să fii diferit, că e bine să fii diferit, că ar trebui să ne întrebam pe sine înainte de a judeca pe cineva care arată diferit, care se comportă diferit, care vorbeşte diferit şi are o culoare diferită.

Râzi la fel de mult pe cât respiri şi iubeşte la fel de mult pe cât trăieşti.

Dacă mă prindeţi că spun: “Eu sunt un actor serios!”, vă implor să-mi daţi o palmă.

Dacă sunt un romantic? Am văzut “La răscruce de vânturi” de zece ori. Sunt un romantic.

Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua, pentru că, dacă ai fi iubit-o cu adevărat pe prima, nu te-ai fi îndrăgostit de a doua.

Există o pornire în mine care nu îmi permite să fac anumite lucruri care sunt prea uşoare.

Banii nu îţi cumpără fericirea, dar îţi cumpără un iaht suficient de mare pentru a naviga până la ea.

Fac lucrurile care sunt adevărate pentru mine. Singurul lucru cu care am o problemă este să fiu etichetat.

Singurele creaturi care au evoluat suficient pentru a-şi manifesta iubirea adevărată sunt copiii şi câinii.

Eu sunt un tip de modă veche… Vreau să ajung un om bătrân, cu o burtă mare de bere, să stau aşezat pe verandă şi să mă uit la un lac sau la altceva.

Cred că nimeni nu este, cu adevărat, pregătit pentru moarte. Trebuie doar să speri că, atunci când se apropie, să spui tot ceea ce ai avut de spus. Nimeni nu vrea să moară la jumătatea propoziţiei.

Oamenii spun că fac alegeri ciudate, dar ele nu sunt ciudate pentru mine. Boala mea este că eu sunt fascinat de comportamentul uman, de ceea ce se află sub această suprafaţă, de lumile din interiorul oamenilor.

Să înaintezi în vârstă este inevitabil, dar să nu te maturizezi niciodată este posibil. Eu cred că poţi păstra anumite lucruri din copilăria ta dacă le protejezi – anumite trăsături, anumite locuri în care nu laşi pe nimeni din lumea asta să pătrundă.

Johnny Depp

Vrea să reunească trupa de rock din care făcea parte în tinerețe, The Kids. Asta va însemna însă că, cel puțin pentru o vreme, să nu se mai ocupe de actorie. A făcut o declarație surprinzătoare, recunoscând că nu mai este îngrijorat în legătură cu lipsa succesului comercial al unor Johnny_Deppproducții în care joacă. El este Johnny Depp. A vorbit despre ultimele sale filme, cele ce nu s-au bucurat de o mare popularitate în rândul publicului: “La început am atins un punct în care îmi păsa mult și eram foarte dedicat muncii mele. Apoi ajungi să îți pese extrem de mult, iar un lucru extraordinar se întâmplă. Deodată, îți pasă îndeajuns, astfel încât să nu te preocupe altceva, aceasta este eliberarea totală”, a declarat actorul din seria “Pirații din Caraibe”. Johnny Depp recunoaște că succesul unui film ca “Pirații din Caraibe” a fost total neașteptat și e greu de repetat. “E ca atunci când ești un câine într-o cursă. Toți așteaptă să te menții acolo unde ai ajuns din întâmplare și ai câștigat”, a adăugat acesta. Johnny Depp a rămas în franciza Pirates of the Caribbean fiindcă e fascinat de personajul lui Jack Sparrow, iar aspectul financiar a fost cu totul irelevant în decizia actorului de a semna un contract și pentru Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Declarația lui Depp a fost generată de o serie de articole din presă care l-au acuzat că nu a renunțat la Jack Sparrow din cauza banilor. De ce anume ar fi trebuit ca Depp să renunțe la acest rol, nu știm, însă afirmațiile jurnaliștilor au fost suficient de aspre pentru a-l “obliga” pe actor să reacționeze. “Abia aștept să intru în rol. Unii vor spune că fac și acest film pentru bani. Însă banii n-au fost importanți în ceea ce privește acest personaj. Adevărul e că sunt foarte fascinat de Jack Sparrow. Aș face și Pirates of the Caribbean 7 dacă mi s-ar cere”, a spus Depp.
În legătură cu reputația sa de sex-simbol, Depp a spus că el este, de fapt, o persoană timidă. “Trăiesc asemenea unui fugar. Nu îmi place să fiu în situații de interacțiune socială. Este amuzant pentru mine, într-un mod ciudat, să fiu nevoit să fug și să mă ascund. Am tot mai puțin posibilitatea de a urmări, căci eu sunt cel urmărit”, a încheiat actorul.
John Christopher Depp II s-a născut pe 9 iunie 1963 în orașul Owensboro, Kentucky. La puțin timp după nașterea sa, familia lui s-a mutat în Florida dupa ce părinții săi au divorțat pe când el avea 16 ani, abandonează școala un an mai târziu, sperând să reușească într-o carieră de muzician. Depp a înființat multe formații de garaj, cea mai reușită fiind The Kids, cu care o dată, a deschis un concert al lui Iggy Pop. A crescut în Florida, unde, la vârsta de 15 ani, s-a lăsat de școală pentru a deveni muzician rock. A descoperit actoria când a făcut o vizită la Los Angeles (California) cu fosta sa soție, Lori Anne Allison, care i-a făcut cunoștință cu actorul Nicolas Cage, care l-a rândul său l-a prezentat impresarului său. A continuat să câștige aprecierea criticilor și să îi crească popularitatea apărând în mai multe ipostaze înainte să revină cu rolul principal din filmul lui Burton, Ed Wood. În 1997, Johnny l-a jucat pe agentul FBI sub acoperire din filmul Donnie Brasco, împotriva lui Al Pacino. În 1998, a apărut în Fear and Loathing in Las Vegas (Spaimă și scârbă în Las Vegas), iar apoi în 1999 în SFul horror, The Astronaut”s Wife (Soția astronautului). În același an, a făcut din nou echipă cu Burton în Sleepy Hollow (Legenda călărețului fără cap), interpretându-l impecabil pe Ichabod Crane. Johnny a jucat multe roluri în cariera sa, inclusiv un personaj dintr-o carte, inspectorul Fred Abberline din From Hell (Din iad – Jack Spintecătorul) în 2001. În 2003, a jucat alături de Antonio Banderas și de Salma Hayek în Once Upon in Mexico (A fost odată în Mexic – Desperado 2), iar mai târziu în același an, a început să joace rolul căpitanului Jack Sparrow din blockbusterul Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre), un rol care i se potrivește, care nu ar fi putut fi jucat mai bine de un alt actor. Depp a avut relații amoroase cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder și Kate Moss. Acum, Depp are o relație stabilă cu actrița și cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis, pe care a cunoscut-o pe platourile producției The Ninth Gate în 1998. Depp cântă la chitară și este un mare fan al formației the Rolling Stones. Este prieten cu chitaristul John Frusciante, care l-a încurajat pe Depp să înregistreze primul album solo, și cu Marilyn Manson. DeppEdward Scissorshands este împreună cu Sean Penn și Mick Hucknall, patronul restaurantului Man Ray din Paris.
Jonny Depp a fost practic lansat de regizorul Tim Burton, care l-a ales pentru rolul lui Edward Scissorhands, personajul principal al filmului omonim. Prietenia lor și abilitatea de a colabora într-o sinergie rar întâlnită a stat la baza unor succese răsunătoare în Box Office-ul american.

Surse : ziare.com
              timpul.md
              ro.wikipedia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 8 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie