Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Handbaliștii oltenițeni se vor întrece cu oaspeți de seamă din București, Călărași, Șoldanu și Fundulea

E.G.
Duminică, 14 aprilie, la sala de sport a Colegiului Național ”Neagoe Basarab” din Oltenița se va desfășura Campionatul Local de Handbal și de Minihandbal.
Asociația Județeană Sportul pentru Toți Călărași organizează competiția în scopul promovării acestui sport național foarte iubit de tinerii oltenițeni. Profesoara Cristiana Drăgan consideră că echipele sale trebuie să fie permanent atente și informate asupra tehnicii de handbal, pentru a se ajunge ca jocul și antrenamentul să evolueze implacabil, chiar și când nu sunt profesorii lângă elevi. ”La baza reușitei oricărei acțiuni tehnico-tactice stă o foarte bună pregătire fizica și psiho-motrică. Îi vedem acum pe acești copii cum au evoluat.” susține profesoara de sport Drăgan. Ea consideră că handbalul modern trebuie dezvoltat, iar pregătirea psiho-motrică să dea valoare echipelor pe care aceasta le antrenează. ”Procedeele clasice sunt baza, ABC-ul handbalului rămâne în continuare esența pregătirii tehnice. Îi așteptăm pe iubitorii de handbal, pe iubitorii de sport în general, să vină la aceste competiții de duminică, unde tinerii oltenițeni vor intra în concurs cu echipe de prestigiu.”
 Campionatul Local de Handbal și de Minihandbal se înscrie cu Școala Șoldanu, Liceul Fundulea, CS Tectonic București și CS Danubius Călărași.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie