Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Handbaliștii oltenițeni se vor întrece cu oaspeți de seamă din București, Călărași, Șoldanu și Fundulea

E.G.
Duminică, 14 aprilie, la sala de sport a Colegiului Național ”Neagoe Basarab” din Oltenița se va desfășura Campionatul Local de Handbal și de Minihandbal.
Asociația Județeană Sportul pentru Toți Călărași organizează competiția în scopul promovării acestui sport național foarte iubit de tinerii oltenițeni. Profesoara Cristiana Drăgan consideră că echipele sale trebuie să fie permanent atente și informate asupra tehnicii de handbal, pentru a se ajunge ca jocul și antrenamentul să evolueze implacabil, chiar și când nu sunt profesorii lângă elevi. ”La baza reușitei oricărei acțiuni tehnico-tactice stă o foarte bună pregătire fizica și psiho-motrică. Îi vedem acum pe acești copii cum au evoluat.” susține profesoara de sport Drăgan. Ea consideră că handbalul modern trebuie dezvoltat, iar pregătirea psiho-motrică să dea valoare echipelor pe care aceasta le antrenează. ”Procedeele clasice sunt baza, ABC-ul handbalului rămâne în continuare esența pregătirii tehnice. Îi așteptăm pe iubitorii de handbal, pe iubitorii de sport în general, să vină la aceste competiții de duminică, unde tinerii oltenițeni vor intra în concurs cu echipe de prestigiu.”
 Campionatul Local de Handbal și de Minihandbal se înscrie cu Școala Șoldanu, Liceul Fundulea, CS Tectonic București și CS Danubius Călărași.

 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie