Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop de weekend 29-30 august 2015

Berbec
Zilele acestui weekend iti aduc tendinta la izolare si o mare dorinta de a-ti revizui planurile de viitor. Pentru ca in Semnul Pestilor se alcatuieste aspectul de Luna plina, mentalul este agitat si cu greu poti comunica cu ceilalti sau hotari clar ce sa faci mai departe. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te pe indelete. Alimentatia potrivita, muzica de relaxare, compania persoanelor dragi te ajuta mult.

Taur
Formarea aspectului de Luna plina in Semnul Pestilor te impulsioneaza sa inchei un capitol important legat de prieteni si persoane care te-au sprijinit pana acum in plan socio-profesional. Cu toate ca este dificil de inteles ce se petrece cu adevarat in acest segment, cel mai bine este sa pastrezi o distanta sanatoasa fata de aceste persoane. Pierzi unii prieteni, dar se face loc pentru altii de o mai buna calitate.

Gemeni
Finalul acestei saptamani predispune la multe razgandiri vizavi de planurile tale personale si profesionale trasate pana acum. In Semnul Pestilor se construieste aspectul de Luna plina, aspect care te ajuta sa iti orientezi atentia mai mult spre familie, relatii cu rudele, planuri domestice care vizeaza imbunatatirea conditiilor din spatiul in care locuiesti. Reuniunile cu multa lume sunt disonante.

RacHoroscop 2
In acest weekend, atentia iti va fi atrasa de relatiile cu anturajul apropiat si de activitatile comune cu acesta planuite de multa vreme. Aspectul de Luna plina ce se formeaza in Semnul Pestilor te va ajuta sa iti selectezi persoanele carora le vei mai acorda sprijin si incredere de acum incolo. Pot intra in discutie calatoriile de orice fel si  programele de instruire personala. Vorbeste cat mai putin si controleaza-ti reactiile.

Leu
Segmentul financiar, in speta folosirea si administrarea resursele materiale comune cu altii vor cunoaste un final de etapa. Pentru ca a inceput un proces de schimbare a surselor tale de venit din munca desfasurata, zilele acestea datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Pestilor se va pune punct unor situatii financiare in care tu cheltuiai mai mult decat ceilalti. Se recomanda prudenta si discretie!

Fecioara
Finalul acestei saptamani, datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Pestilor va accentua relatiile parteneriale. Atat in relatia de cuplu, cat si in cele profesionale de acum incolo vor interveni alti termeni si alte conditii de desfasurare. Posibil sa apara finaluri neasteptate, turnuri interesante, dar al caror inteles il vei percepe abia peste cateva saptamani. Evita discutiile ample si provocarile celorlalti!

Balanta
Este bine sa te odihnesti la finalul acestei saptamani. Exista multe tensiune in preajma ta, esti vulnerabil si risti sa se declanseze afectiuni cu efecte pe termen lung. In Semnul Pestilor se formeaza aspectul de Luna plina, aspect care te indeamna sa te ingrijesti mai mult si sa abordezi altfel munca si implicatiile ei. Sunt momente in care ar trebui sa lasi deoparte totul si sa iti controlezi gandurile.

Scorpion
Relatiile sentimentale contra relatiile cu prietenii! Aceasta reprezinta tema acestui weekend. In plan sentimental se va intoarce o fila, fie ca este vorba de persoana iubita, fie despre copii. Formarea aspectului de Luna plina in Semnul Pestilor iti aduce turnuri, poate chiar finaluri neasteptate si greu de inteles.  Fii prudent si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. Orice final anunta un alt inceput.

Sagetator
Zilele acestea ar fi bine sa le petreci acasa, alaturi de membrii familiei. Posibil sa apara urgente in plan profesional si sa fii nevoit sa lucrezi. Cumva se finalizeaza o etapa personala in relatiile familiale, dar exista inca multe chestiuni nelamurite. In Semnul Pestilor se va forma aspectul de Luna plina, lucru care accentueaza importanta legaturilor de familie si a sprijinirii celor dragi. Temperanta si bunavointa!

Capricorn
O multitudine de ganduri iti trece prin minte la finalul acestei saptamani. Formarea aspectului de Luna plina in Semnul Pestilor accentueaza tensiunile interioare, dar te ajuta sa intelegi anumite aspecte privitoare la relatiile cu anturajul apropiat si la actiunile comune cu acesta. De unele te vei desparti definitiv pentru ca nu mai corespund nevoilor tale actuale. Odihneste-te mai mult!

Varsator
In acest weekend se vor petrece lucruri interesante la capitolul financiar. Poate fi vorba despre cheltuieli, despre primirea unor sume de bani, cadouri sau favoruri de la cei apropiati. Formarea aspectului de Luna in Semnul Pestilor favorizeaza lamurirea unor chestiuni financiare, materiale care de multa vreme trenau in fundalul vietii cotidiene. Fii prudent si nu te lasa impresionat de himerele castigurilor usoare!

Horoscop 3Pesti
Sunt zile foarte importante, pentru ca in Semnul tau zodiacal se formeaza aspectul de Luna plina, aspect care marcheaza un final de etapa vizavi de tot ce te inconjoara. Ai sanse minunate de a te desprinde din relatii si situatii neptorivite, dar si de a te orienta spre alte trasee de viata. Starile tale interioare sunt fluctuante si de aici si felul in care relationezi cu ceilalti lasa de dorit. Controleaza-ti reactiile si odihneste-te!

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie