Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 21 septembrie 2015

 Berbec
Starea de sănătate este excepţională, numai că partenerul dv. de cuplu devine extrem de enervant şi pretenţios. Vă decideţi să-i faceţi pe plac de dragul liniştii familiale. Oricât de mulţi bani aţi primi, consideraţi că alţii sunt mai norocoşi şi nu ezitaţi să vă spuneţi părerea.

Taur
Profesional, vă afirmaţi în aşa măsură, încât sunteţi puşi într-o funcţie pe care aparent nu o meritaţi. Invidii mai ales pentru sporul salarial. Orice ar face partenerul de cuplu, sunteţi nemulţumit şi imediat reluaţi activitatea respectivă pentru a o finaliza după propriul plac.
Gemeni
Acţionaţi cu abilitate pentru a avea iar linişte nu numai în familie, ci şi în afara acesteia (rudele prin alianţă sunt din ce în ce mai agasante şi mai lipsite de modestie). Doriţi să faceţi multe şi frumoase surprize! Celibatarii au toate şansele să fie ceruţi seara în căsătorie.
RacZodiile
Schimbarea este spectaculoasă şi se vor păstra mult timp în memoria colegilor faptele dv. de „bravură” profesională. Aveţi curaj să înfruntaţi persoane de care depinde viitorul dv. Sunteţi efectiv îndrăgostit de meseria pe care o faceţi ori chiar de funcţia pe care o exercitaţi.
Leu
Problemele familiale se accentuează din cauza unor neînţelegeri, a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoit să înapoiaţi o sumă importantă de bani ori să împrumutaţi un prieten. Credeţi că nu mai aveţi inspiraţie, că nu mai puteţi fi original şi la fel de creator ca până acum.
Fecioară
Aveţi o viziune de ansamblu utilă, interesantă pentru toţi. Dorinţa de emancipare, de depăşire a situaţiilor ambigue, vă obligă să fiţi consecvenţi cu deciziile luate de colegi. Vă miră în continuare atitudinea celor ce vă invidiază şi inventează tot felul de acuze şi nemulţumiri.
Balanţă
Nevoia de ordine vă ajută să ajungeţi acolo unde doriţi – la îmbunătăţirea situaţiei profesionale şi, implicit, a celei financiare. Mai aveţi însă de aşteptat. Sunteţi preocupat de stabilizarea contractelor profesionale. Doar pentru cei căsătoriţi, se produce o revenire a pasiunii.
Scorpion
Relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de pasiune şi tandreţe. Sectorul financiar e încărcat de mici pagube şi luaţi măsuri urgente. Sunteţi indecis în privinţa deplasărilor planificate cu mult timp în urmă, poate şi din cauza unei vulnerabilităţi la bolile respiratorii.
Săgetător
Evenimente stresante în plan familial. În ce priveşte sectorul financiar, situaţia se păstrează neutră, stabilă. Invidie şi calomnii din partea concurenţei. Vă exprimaţi cu greutate sentimentele şi consideraţi că ar trebui ca partenerul de cuplu să vă apere de bârfe şi scandaluri.
Capricorn
Rudele sunt generatoare de situaţii complicate, pentru că fac afirmaţii lipsite de adevăr, referitoare atât la dv., cât şi la persoana pe care o iubiţi. Excesele dv. sunt mai ales de natură erotică, dar şi munciţi foarte mult, cu un elan impresionant. Seara, vi se cer bani împrumut.
Vărsător
Partenerul de cuplu va fi extrem de îngăduitor cu dv. şi va propune o detaşare de evenimente prin părăsirea localităţii, prin acordarea câtorva zile restante de concediu. Deveniţi conştient că nu sunteţi suficient de apreciat profesional. Nu beneficiaţi de stabilitate financiară.
ColoratPeşti
Veţi considera că partenerul de cuplu este vinovat de tot ce vă stresează. Nu sunteţi deloc răbdători şi vă pierdeţi şi ultima fărâmă de tandreţe. Situaţia financiară este din ce în ce mai stresantă, iar visele de a pleca din ţară ori de a călători se îndepărtează cu fiecare zi.Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =

46 − = 44

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie