Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop luni 22 august 2016

Horoscop BilaBerbec

Zodia Berbec

Omul-orchestră ai putea fi definit astăzi. Ești plin de energie, dornic de a te implica în cât mai multe și dificile acțiuni, neținând cont dacă este și cu folos. Este posibil să-ți iroseși energia și ideile minunate fie în relații nepotrivite, fie în treburi inutile. Ceilalți se pot simți copleșiți de tine, astfel că bine ar fi să-ți controlezi vorbele și reacțiile.

Taur

Zodia Taur

Ai nevoie de odihnă și spațiu personal în singurătate, astfel încât mintea și sufletul tău să se pună de acord vizavi de situațiile în care ești implicat. Gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viața ta de acum încolo și trasează planuri în acest sens. Ai grijă de sănătate, dar evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

Gemeni

Zodia Gemeni

Interesantă zi la capitolul prieteni! Este posibil să-ți revizuiești concețiile despre prietenie și implicațiile ei. Evită să te bazezi pe alții pentru a-ți rezolva chestiunile parteneriale, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de cei de afaceri sau colaboratori. Seara, retrage-te în liniștea casei și meditează pe marginea celor petrecute astăzi.

Rac

Zodia Rac

Ești chemat la scenă deschisă, atât în mediul familial, alături de rude și familie, cât și în mediul socio-profesional în care activezi. Sunt posibile oferte de colaborare, însă este vorba despre ceva deja discutat, dar care acum are mai multe șanse de materializare concretă. Vin responsabilități profesionale noi, de anvergură, deci fii pregătit.

Leu

Zodia Leu

Gândurile tale zboară departe, fie la ținuturi îndepărtate, fie la concepții filozofice despre lume și viață. Citește, studiază, documentează-te, discută cu cei dragi despre subiecte deosebite și rafinează-ți sufletul cu idei noi. Seara este potrivită unei plimbări într-o grădină botanică sau vizionării unor filme și piese de teatru de top.

Fecioara

Zodia Fecioara

O zi în care este nevoie să achiți facturi, taxe, diverse alte datorii sau cheltuieli restante. Pe de altă parte poate intra în discuție și revizuirea unor colaborări care prefigurează îmbunătățirea veniturilor tale. Ocupă-te pe îndelete de cheltuieli, datorii, relații cu instituții financiare și stabilește un plan de investiții pe termen lung.

Balanta

Zodia Balanta

Surprize dinspre segmentul partenerial! Probabil că din cauza faptului că ești foarte secretos sau retras în ultima vreme, atât partenerul de viață, cât și colaboratorii de la serviciu te vor provoca la discuții ample, dorind să afle despre tine ce pregătești în taină sau ce gândești. Fii prudent și vorbește pe îndelete cu fiecare. Se pot deteriora multe relații.

Scorpion

Zodia Scorpion

Forfotă multă atât la serviciu, cât și acasă, în mediul domestic. Există treburi restante pe care le poți rezolva numai tu sau care intră numai în responsabilitatea ta. Alege prioritățile și stabilește un plan de acțiune. Ai grijă și de sănătate, pentru că este vulnerabilă pe segmentele capului și sistemului renal. Fii încrezător că vei rezolva totul cu bine!

Sagetator

Zodia Sagetator

Ziua te predispune la excese de tot felul. Mai ales în relațiile sentimentale ești tentat să exagerezi, să ceri prea mult de la persoana iubită sau de la copii și astfel pregătești, fără să-ți dai seama, terenul pentru gâlceavă. Revizuiește-ți gândurile, atitudinea și fii înțelegător cu toată lumea. Spare seara, antrenează-i pe cei dragi într-o activitate recreativă.

Capricorn

Zodia Capricorn

Ocupă-te de segmentul domestic, fie că este vorba despre activitățile casnice, fie despre relațiile cu membrii familiei. Este nevoie să abordezi totul cu răbdare, prudență și discernământ. Sunt posible surprize de tot felul, astfel că fii pregătit pentru orice. Amintirile din copilărie, dialogul cu rudele sau răsfoitul unui album cu fotografii vechi sunt binevenite.

Varsator

Zodia Varsator

Multe dialoguri, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. O zi controversată, cu suprize de tot felul. Fii prudent și selectează-ți cu grijă vorbele și gesturile. Unii te pot înțelege greșit, iar alții abia așteaptă să-ți pună bețe în roate. Spre seară, rezervă momente pentru plimbări în aer liber sau pentru lectură.

Pesti

Zodia Pesti

Surpize financiare! Este posibil să primești sume de bani, consistente, restante în domeniul profesional sau măcar afli vești deosebite în acest sens. Totuși, banii așa cum vin, la fel de rapid sau spectaculos vei fi nevoit să-i cheltuiești. Fii pregătit pentru oriece situație financiară și la nevoie sfătuiește-te cu persoane de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + twelve =

6 + 3 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie