Berbec

Aveti sansa sa simtiti armonia intre dumneavoastra si lumea inconjuratoare! Ziua va ofera un echilibru de ganduri si sentimente, un adevarata avantaj in comunicarea cu ceilalti. Totusi, intr-o discutie, sunteti mai degraba inclinat sa ascultati decat sa vorbiti, anticipand cu dibacie pasii interlocutorului. Iata de ce, astrele va sfatuiesc sa vorbiti cu cineva deschis, pentru a clarifica disensiunile, pentru a cere iertare sau pentru o declaratie de dragoste. Sinceritatea dumneavoastra este capabila sa faca adevarate minuni, fiind cheia spre sufletul si inima oamenilor.

Taur

Va schimbati parerea despre ceva sau cineva. Posibil, de vina va fi o noua informatie primita sau poate o noua interpretare a lucrurilor. Sau niste evenimente, care vor evolua intr-o directie, pentru ca brusc sa devieze in alta. Intr-un fel sau altul, astazi veti afla ca toate convingerile se schimba, chiar si cele mai constante lucruri pot deveni instabile.

Gemeni

Suntei mai pendanti si atenti ca niciodata! De privirile dumnevoastra patrunzatoare nu va scapa nimeni. Astrele va promit posibilitati excelente la serviciu, care impun concentrare maxima – spre exemplu in contabiliate, invatamant sau stiinta. Celor din jur nu le va fi usor sa gaseasca un limbaj comun cu dumneavoastra. Veti fi atat de adanciti in gandurile dumneavoastra, incat nu va veti putea desprinde de ele nici macar pentru o conversatie mondena.

RacHoroscop Aztec

Astrele va sfatuiesc sa renuntati la ceva vechi si care nu va mai place, pentru a elibera locul din viata dumneavoastra pentru ceva nou. Puneti-va in ordine gandurile, alungati ideile nefolositoare. Va mai puteti elibera de ceva, spre exemplu, de un sentiment de vinovatie, de sentimente ingrozitoare sau de planuri imposibil de realizat.

Leu

In relatiile cu ceilalti multe va pot deranja. Riscati sa va certati cu unii si sa intrati intr-o adevarata batalie a ambtiilor cu altii. Nu este exclus ca intr-o anumita problema sa doriti sa aflati adevarul – in acest caz curiozitatea si insistenta dumneavoastra cu siguranta vor scoate pe cineva din sarite. Astrele va indeamna sa va concentrati pe treburile unde puteti decide singur ce si cum, precum propria afacere.

Fecioara

Nu trebuie sa va asumati responsabilitati, sa luati decizii importante sau sa intreprindeti actiuni concrete – exista mari sanse sa gresiti. Poate aveti insuficiente informatii intr-o anumita chestiune sau respectivele informatii nu sunt corecte. In plus, la munca si, in general, in tot ceea ce faceti nu se stimte determinarea dumneavoastra, fermitatea. Prin urmare, ocupati-va exclusiv de planificarea, fara a actiona.

Balanta

Veti simti nevoia sa criticati pe cineva, dar ar fi mai bine sa va abtineti. Astazi veti da dovada de o atentie sporita la detalii, pentru ca va sar in ochi chiar si cele mai nevinovate greseli ale celor din jur. De altfel, chiar si fata de dumneavoastra veti fi extrem de critic. Incercati, prin urmare, sa nu mai desfaceti firul in 15 si sa priviti totul prin microscop. Acceptati ca lumea nu e perfecta si bucurati-va de viata!

Scorpion

Veti afla ceva absolut neasteptat si interesant pentru dumneavoastra, iar informatia s-ar putea dovedi atat cu semnul “plus”, cat si cu semnul “minus”. Ziua se va aranja astfel incat veti fi in centrul atentiei, ceea ce inseamna ca astazi trebuie sa invatati sa ascultati. Astrele va recomanda sa actionati dupa formula “ascultati, nu vorbiti”. Urmand acest sfat, veti reusi sa intrati in posesia unor secrete, planuri sau idei.

Sagetator

Veti fi tentat sa spuneti ceea ce credeti. Se veti avea ce spune, pentru ca astazi veti observa chiar si cele mai neinsemnate detalii si neajunsuri. Veti reusi sa rezolvati anumite probleme, dar nu veti reusi sa provocati altele. Pentru a evita conflicte, trebuie sa reduceti comunicarea la minim si sa va concentrati pe treburi mai domestice, precum curatenie, gatit. Puteti merge si la cumparaturi.

Capricorn

Nu va relaxati: de atentia si vigilenta dumneavoastra pot depinde multe. Indiferent de ce veti face astazi, trebuie sa actionati ca si cum ar fi semnarea unui contract important, unde trebuie verificata fiecare litera si gasita capcana. Daca nu e nici o capcana, este excelent. Mult mai rau este daca nu veti observa pericolul. Oricu, trebuie sa fiti foarte atent astazi, pentru a va proteja interesele.

Varsator

Aveti mare grija, pentru ca astazi exista posibilitatea sa ajungeti tinta unor critici. De asemenea, nu este exclusa o cearca, o disputa in care veti fi atras. In primul rand, neintelegerile ar putea avea legatura cu banii si patrimoniul dumneavoastra, dar sunt posibile si conflicte la locul de munca, alte disensiuni cu ceilalti. Pentru ca ziua sa nu ajunga la punctul de fierbere, trebuie sa fiti diplomat, evitand cu abilitate toate unghiurile ascutite.

Horoscop SondaPesti

Puteti fi intransigent, dar corect, in orice caz, asa veti crede dumneavoastra. Vreti sa munciti, dar lipsa de entuziasm a celor din jur va scoate din sarite. Oricum ceilalti vor accepta cu greu ordinele dumneavoastra. Prin urmare, daca doriti sa obtineti un rezultat, trebuie sa fiti ceva mai flexibil. Sau poate incercati o metoda verificata in timp: zaharelul. Adica iti vezi de treaba, vei fi premiat!