Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop marti 14 octombrie 2014

Berbec
Veti avea posibilitatea de a obtine rezultate bune in afaceri si pe plan personal. Foarte posibil ca unii dintre dvs sa treaca peste dificultatile pe care le are de ceva vreme cu privire la punerea in aplicare a unui proiect specific. Cheltuiti bani cu cap.

Taur Zodiac Pamant
Puteti dezvolta ideile dvs de natura personala, de afaceri si materiale. Timpul va fi deosebit de benefic pentru a face o achizitie mare, dar va dezechilibra partea financiara. Incercati sa depasiti dificultatile care apar in jurul dvs.

Gemeni
Retineti ca atitudinea corecta va poate ajuta sa efectuati un numar foarte mare de datorii curente, fara a interfera cu planurile pentru relaxare completa, pe care le-ati făcut deja.

Rac In domeniul profesional, se ivesc sanse de dezvoltare pe care le asteptati de mult timp. Incercati sa profitati cu calm pentru a avea eficienta la locul de munca. Evitati irosirea timpului in mai multe directii!

Leu
In domeniul profesional veti fi capabil sa realizati idei bine definite. Incercati sa evaluati foarte precis, capacitatea dumneavoastra de a preveni o eroare, care v-ar putea pune in pericol stabilitatea obtinuta.

Fecioara
Este necesar sa abordati unele aspecte practice in afaceri si in viata privata. Incercati sa va ocupati de unele cheltuieli neprevazute de natura personala si sa alocati resurse suficiente pentru rezerva. Nu lasa atitudinea negativa sa predomine in mintea dvs.

Balanta
Multi dintre dvs vor avea tot ce au nevoie pentru a face lucrurile cum trebuie la locul de munca. Asumati-va responsabilitatile si incercati sa depasiti unele prejudecati in introducerea unor lucruri noi in viata dvs.

Scorpion
Astazi aveti posibilitatea de a rezolva unele probleme in afaceri si de natura personala. Incercati sa va planificati toate activitatile in asa fel incat sa nu fiti aglomerati. Puteti gasi sprijin la un prieten, cunostinta sau un coleg.

Trasaturi zodiacSagetator
Azi trebuie sa rezolvati unele angajamente legate de afaceri importante. Daca aveti de a face cu bani si documente, este recomandat sa fiti foarte atenti. Nu va asteptati ca cineva sa suporte consecintele faptelor dvs.

Capricorn
In aceasta zi a saptamanii va trebui sa luati unele masuri in domeniul profesional. Puneti-va increderea in cineva care are experienta, astfel incat sa obtineti un rezultat bun.

Varsator
La locul de munca va consolidati pozitia pe care o ocupati. Proiectele dvs vor fi implementate cum era de așteptat, dar trebuie sa fiti foarte activi. Incercati sa evitati unele neintelegeri care pot aparea cu un partener, coleg sau client.

Pesti
Aceasta zi va creeaza o serie de conditii favorabile pentru dezvoltarea in domeniul profesional. Este foarte posibil sa vi se faca oferte, care in viitor va poate aduce stabilitate economica. Este posibil sa semnati cu cineva un contract pe termen lung.

Horoscop oferit de www.bewoman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie