Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 14 octombrie vreme predominant frumoasă și caldă

Marți 14 octombrie 2014, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă.

Vreme_frumoasa_Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în nord-vestul țării, unde izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua slab. Îndeosebi dimineața și noaptea, se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, local în est și izolat în sud și centru. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 27 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor încadra între 3 grade în depresiuni și 15…16 grade în Dealurile de Vest. Toamna culori

În Oltenița, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 14 =

7 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie