Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 14 octombrie vreme predominant frumoasă și caldă

Marți 14 octombrie 2014, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă.

Vreme_frumoasa_Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în nord-vestul țării, unde izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua slab. Îndeosebi dimineața și noaptea, se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, local în est și izolat în sud și centru. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 27 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor încadra între 3 grade în depresiuni și 15…16 grade în Dealurile de Vest. Toamna culori

În Oltenița, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie