Berbec

Ajutorul si sustinerea dumneavoastra sunt foarte solicitate astazi, dar nu incercati sa-i salvatipe toti. Aveti propriile probleme. La serviciu fiti mai modest, nu va laudati prea mult. La birou domneste o atmosfera ciudata, colegii se suspecteaza unii pe ceilalti, interesele personale fiind elementul cheie. In a doua parte a zilei, lucrurile se mai calmeaza. Urmati ritmul evenimentelor, mergeti acolo unde doriti si stati de vorba cu oameni care va vor ajuta sa intelegeti care sunt limitele posibilitatilor dumneavoastra.

Taur

Trebuie sa va linistiti. Va aflati intr-o zona de neplaceri, dar daca veti accepta provocarea, ati putea castiga de pe urma schimbarilor. Incercati sa priviti totul cu umor, pentru a nu permite sentimentelor sa stea in calea ducerii la indeplinire a unor proiecte pe care le considerati constructive si necesare. Din cand in cand insa nu uitati sa va relaxati, lasand lucrurile sa curga de la sine. Acceptati ce va ofera viata, dar nu complicati situatia.

Gemeni

Nu va permiteti nici un minut de relaxare. Incercati sa nu suparati pe nimeni, mai ales pe parteneri, si fiti gata sa va schimbati punctul de vedere daca simtiti ca nu aveti dreptate. Sunt posibile si situatii mai pozitive, dar surprize sunt posibile chiar si in astfel de cazuri. Iata de ce nu trebuie sa grabiti lucrurile. Este o zi buna pentru exercitii fizice, in general, pentru imbunatatirea starii fizice, pentru refacerea dupa o boala. Este, de asemene, o zi in care trebuie sa acordati atentie aspectului exterior.

RacHoroscop Diamant

Dovediti ca sunteti o persoana cerebrala si nu va grabiti sa reactionati la vorbele si actiunile celorlalti. Multe se vor intampla sub influenta emotiilro, dar nu va vizeaza. Daca veti repartiza corect prioritatile, rezultatele muncii dumneavoastra vor fi cu adevarat impresionanta. Ati trecut o anumita etapa, nu conteaza daca bine sau nu, dar e timpul sa treceti la alt nivel, cu bune si rele.

Leu

Nu va epuzati fortele pe chestii inutile. Pastrati-va pragmatismul care va caracterizeaza si nu permiteti celor din jur sa va scoata din echibrul zilei. Astazi si maine nu va grabiti sa incepeti ceva nou. Reparati ce s-a stricat si rezolvati probleme uitate sau trecute cu vederea. Stabiliti singur care sunt obiectivele dumneavoastra si elaborati un plan strategic de bataie. Ganditi-va bine la persoana pe care o considerati apropiata. Este timpul sa stati de vorba pentru a clarifica anumite aspecte.

Fecioara

Trebuie sa fiti prudent in probleme legate de bani. Astazi si in urmatoarele zile este mai bine sa va feriti de banii altora. Sunt posibile intanire, poate veti primi niste vesti. S-ar putea ivi o invitatie la o consfatuire importanta. Ocupati-va numai de ceea ce are un evident sens pragmatic. Seara ar fi bine sa stati acasa, fara sa iscati certuri.

Balanta

Veti intelege ca gelozie este un sentiment care apare brusc si care se poate manifesta fata de orice se misca. Calmati-va! Intr-o zi sau doua acest sentiment va disparea . Dar daca va veti lasa coplesit de acest sentiment, riscati sa faceti mult rau. In special dumneavoastra. Asa ca mai bine mergeti la cumparaturi sau faceti putina ordine prin casa.

Scorpion

Parerile dumneavoastra vor diferi radical de cele ale celorlalti. Astazi va faceti cu greu inteles de colegi si prieteni, pentru care veti deveni suspect din cauza entuziasmului pe care il afisati. Oricum, nu prea aveti chef sa participati la activitati sociale, dar se pare ca nu veti avea incotro. Daca veti reusi insa sa scapati, va veti ocupa de rezolvarea propriilor probleme.

Sagetator

Astazi veti avea o idee nebuneasca, fantastica. O idee care, privita din toate unghiurile, pare irealizabila, imposibila. Cu toate acestea veti incerca sa o transpuneti in viata. Toate celelalte vi se vor parea banale, plictisitoare, sterse. Partea frumoasa este ca aceasta idee are astazi toate sansele sa se realizeze.

Capricorn

Sunteti capabil sa dovediti ca puteti face fata oricaror situatii si sa obtineti rezultate deloc de neglijat. Chestiuni care in alte zile vi s-ar fi parut plictisitoare, se vor rezolva astazi rapid, ca batand din palme. Chiar si cele mai banale activitati vi se vor parea astazi ca fiind extraordinare, va vor inspira si parca va vor da aripi. In aceste conditii incercati sa rezolvati cat mai multe treburi.

Varsator

Astazi veti actiona dupa deviza “Mai repede, mai sus, mai puternic!”. Toata ziua veti incerca ba sa intrati in competitie cu altii, ba sa demonstrati ca suntei mai buni decat altii. Nu pentru ca vreti sa fiti laudat. Pur si simplu, doriti sa faceti lucrurile mai bine. NU e nimic rau in asta. Atentie insa: nu va apucati de jocurile de noroc! S-ar putea sa pierdeti.

Horoscop FiligramPesti

Nu va ganditi decat la persoana iubita, fata de care nutriti astazi un sentiment ciudat de neincredere. Orice gest, orice fraza vi se par stranii si suspecte. Daca nu doriti ca gelozia sa se cuibareasca pentru mutla vreme la dumneavoastra in suflet, incercati priviti lucrurile cu mai mult calm. Cu certitudine nu exista nici un motiv de gelozie.