Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop pentru saptamana 06 – 12 februarie 2017

Horoscop CurcubeuBerbec

Zodia Berbec

Le este permis totul. Dar la momentul potrivit si in cantitatea potrivita.

Au o sarcina importanta, aceea de a-și evalua viața, alegerile, drumul potrivit. Ei sunt înflăcarati, au foarte multa energie, vor sa recupereze timpul pierdut, plesnesc de pasiune, elan creator, iubire. Se trezesc la viata, ies in lume cu acte de eroism, fie ca se arunca in vreo poveste de iubire demonstrativa, fie in alte actiuni care cer asumarea unor riscuri mari. Berbecul acum isi schimba traiectoria total, se transforma, o ia de la capat, isi ia viata in maini. Eclipsa de Luna din 11 februarie le promite aceasta trezire si schimbare de macaz favorabila, cu aportul constient al lor, acela de a simti bine ce au de ales, spus, facut la momentul potrivit.

Taur

Zodia Taur

Corecții ale lentilelor prin care privesc, nevoi sufletești care nu pot fi ignorate!

Taurii sunt intr-o etapa de stagnare extrem de folositoare, pentru ca isi pot regandi strategia de afirmare, cu discreție, în intimitatea lor, fără a face prea mult caz de neîmplinirile lor. Taurii acum au de conștientizat, intuit, distins… ce drum pot îmbrățisa pe viitor în cariera lor, astfel încât să nu taie din ei foarte mult, să nu se dezechilibreze energetic si să aibă mai multă siguranță poate, mai multă stabilitate și bucurie lăuntrică. Ei au de asemenea de făcut corecții ale lentilelor prin care își privesc relațiile, nu doar cariera.

Gemeni

Zodia Gemeni

Conflicte inerente. Creații extraordinare, invidiate și aplaudate in egala măsură. Schimbarea viziunii.

Gemenii sunt într-un fel forțati de experiențele pe care le trăiesc, mai ales la nivel de relații, să-și schimbe convingerile, să fie mai atenți la ce spun, cum spun, să fie ceva mai discreți în ce privește amestecarea în viețile altora și să fie mai clari în comunicare. De asemenea, planetele din Varsator ii ajuta sa largeasca putin cadrul si sa vada imaginea de ansamblu a unei situatii. Pe de altă parte, se deschid multe drumuri pentru ei, vin oportunitati prin prieteni, cunoscuți, oameni care ii inspira, ii invita în diverse locuri…  si e posibil ca o veste primita spre finalul saptamanii sa schimbe in sens favorabil si nesperat, o traiectorie, un plan…

Rac

Zodia Rac

Intorsătură benefică în plan financiar. Decizii și acțiuni ferme cu miză socio-profesională.

Nativii Rac sunt extrem de acaparați de interpretările în forul lor interior, ale unor situații care au avut loc în ultimele săptămâni. Ei sunt interesati de ințelesuri mai profunde, nu se multumesc cu concluzii superficiale si sunt extrem de intuitivi acum. Răspunsurile pe care le primesc, înțelegerile pe care le au îi ajută să elibereze toxicitatea din corp, emotional si/sau fizic, cu ajutorul unor tehnici dar mai ales cu ajutorul unor scheme de gandire benefice. Eclipsa de Luna in Leu este pentru ei o oportunitate de a pune ordine in raporturile sale din mediul de afaceri si financiar. Primesc șansa de a echilibra balanța financiară.

Leu

Zodia Leu

Triere foarte lucidă, la rece, a oamenilor din viața lor. Eclipsa de Luna în Leu este un punct-pivot in viața lor relatională și socială.

Leii au revelații prețioase în aceasta saptămâna. Sunt intr-o fierbere interioară care-i ajută să schimbe in final energia și atitudinea. Realizează că încheie o etapa si ca pentru a merge mai departe, e necesar să se delimiteze, dezveleasca și rupa de un trecut relational care ii tine blocati sau de anumite persoane care ii lasa fara energie si putere, prin prezenta și atitudinea lor. Leii schimbă abordarea. Încep din nou să strălucească și o vor face cu ajutorul catorva oameni. Cineva le poate oferi o șansa la care nu au sperat, le deschide o ușă sau le oferă ceva foarte valoros pentru parcursul lor de acum încolo.

Fecioara

Zodia Fecioara

Tema centrala este izolarea cu scopul de a vindeca ceva, a elimina ceva toxic din viata lor. Renuntare la obiceiuri vechi. Au revelatii, momente de iluminare!

O saptamana in care Fecioarele nu actioneaza la vedere, sunt discrete, fie se tem de ceva, fie simt pur și simplu că e riscul prea mare și atunci aleg să se adreseze unor cercuri mai retrânse. Au de vindecat ceva, sunt într-o perioada de purificare și poate de regândire a unor planuri profesionale sau de stil de viața. Îsi dau seama ca anumite obiceiuri trebuie schimbate. Eclipsa de Luna in Leu vine intr-o zona de maxima discretie și foarte subtila in harta lor, semn ca acesti nativi pot primi sprijin providential, ca o sansa care pica din cer, un raspuns, o imbunatatire a sanatatii, un mesaj care vine in mod surprinzator si inedit.

Balanta

Zodia Balanta

Decizii si raspunsuri fara echivoc la nivel de relatii, dragoste, anturaj. Victorie la scară mare pentru cei care ies in față!

Acesti nativi sunt intr-una din cele mai creative perioade din acest an, in care ideile stralucite isi pot face loc pe scena vietii si pot sa le aduca succes, aplauze si chiar beneficii materiale. Cei care sunt intelepti in aceasta saptamana, adica sunt dispusi sa faca un pas in spate pentru a privi contextul mai larg al unor situatii tensionate, vor gasi raspunsuri si solutii foarte bune. Relatiile se clarifica, o relatie sentimentala care era tensionata sau neclara, poate lua o intaorsatura favoabila. Oricum, ceva bun si frumos, o surpriza placuta pot avea Balantele in dragoste sau in relatia cu copiii.

Scorpion

Zodia Scorpion

Gasirea punctului de echilibru intre cariera si viata de familie. Inceputuri profesionale si implicare foarte energica si hotarata la locul de munca.

Scorpionii intra intr-o perioada de evaluare atenta atat a sanatatii cat si a tuturor tiparelor de gandire care nu le mai sunt de folos. Pe de alta parte, aceasta saptamana este despre cariera, profesie, rol social, recunoastere. Muncesc mult, iau initiativa la locul de munca, isi asuma responabilitati mari. Au foarte multa energie dar se si pot irita foarte usor intrand in lupte dure. O intorsatura fericita poate fi generata de eclipsa de Luna in Leu, spre finalul saptamanii, cand fie au o revelatie, fie o veste buna, fie o situatie se intoarce in favoarea lor, profesional vorbind.

Sagetator

Zodia Sagetator

Evaluarea atentă a priorităților și a relațiilor. Schimbări radicale care le vizeaza viitorul.

Pentru Sagetator, Eclipsa de Luna din aceasta saptamana este un punct-pivot in viata lor. Isi regandesc in mod substantial viitorul, prioritatile dar mai ales filozofia de viata. Au momente de intelegere a imaginii de ansamblu si asta ii ajuta sa-si schimbe sau sa-si consolideze pozitia intr-un cadru (eventual juridic), folosindu-se de detalii pe care abia acum le iau in seama. Relatiile lor cu strainatatea isi gasesc o cale de inflorire si fructificare. Pot acum sa-si extinda activitatea, sa-si gandeasca niste pasi de lucru pe viitor. Vesti bune pot veni in mod neasteptat.

Capricorn

Zodia Capricorn

Gasirea echilibrului in materie de finante si parteneriate de afaceri. Initiative curajoase si potential de schimbare in familie, casa, camin.

Capricornii primesc un dar in aceasta saptamana, fie la propriu, fie la figurat, in sensul ca se lumineaza pur si simplu apropo de ce este de facut pentru a echilibra balanta in viata lor financiara si nu numai. E momentul sa si primeasca si poate ca trebuie sa invete sa si ceara. Totusi, de data asta nu trebuie sa faca ceva anume, ceva li se intoarce, o recompensa, o recomandare, o intoarcere a favorurilor/serviciilor facute cuiva in trecut. In aceasta saptamana ei ar fi bine sa fie discreti, chiar secretosi cu privire la intentiile lor si la informatiile pe care le detin si sa astepte momentul potrivit pentru a se exprima si a actiona.

Varsator

Zodia Varsator

Multe idei, miscare si discutii cu folos. Suprize placute prin intermediul partenerului de viata sau a unui colaborator.

Varsatorii sunt intr-o perioada extrem de dinamica, efervescenta, cu mare impact in zona relationala si a proiectelor in colaborare cu altii. Eclipsa de Luna din aceasta saptamana ii vizeaza in mod direct, energia descarcandu-se in zona partenerului dar si a imaginii publice, a felului in care sunt perceputi de cei din jur. S-ar putea ca o experienta anume sa-i ajute sa-si dea seama ca e nevoie sa schimbe atitudinea, sa fie mai deschisi, receptivi si poate mai calzi. De asemenea, unii Varsatori vor avea parte de experiente fericite relationale si de imagine.

Pesti

Zodia Pesti

Vindecare si eliberare de trecut. Sansa de a-si crea o fundatie noua in viata profesionala si pe alte paliere.

Pestii au o sansa minunata, in aceasta saptamana, de a se recrea de la temelie. Cum asa? Pai prin constientizarea si disponibilitatea de a elibera tot ceea ce nu le mai foloseste si de a transforma programele toxice din mintea lor, mai ales cele de victimizare. Pestii constienti de energia fabuloasa care li se pune la dispozitie, isi pot regandi sistemul de credinte si isi pot face setari sanatoase care ii vor orienta spre succes pe multe paliere. Au parte de surprize placute la locul de munca.

Sursa:
astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − ten =

− 3 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie