Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Județe sub Cod galben de ceață și, local, precipitații mixte

Si PloiOpt județe din zonele Dobrogea, Muntenia și Moldova se vor afla, pentru următoarele ore, sub o nouă atenționare nowcasting Cod galben de ceață și, pe alocuri, de precipitații mixte și polei, emisă marți de către meteorologi.

Conform atenționării Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 14:00, în județele Tulcea, Vaslui, Galați, Ialomița, Teleorman, Giurgiu, Călărași și Constanța se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

În plus, pe raza județelor Vaslui și Galați sunt prognozate precipitații mixte și, local, depuneri de polei.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 19 =

+ 84 = 88

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie