Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 18-24 octombrie 2021

Săptămâna 18 – 24 octombrie 2021 se remarcă prin ieșirea din retrogradare a două planete importante. Este vorba despre Jupiter, Marele Benefic, și despre Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, respectiv Balanță. Dacă Jupiter ne va mai aduce un plus de optimism și speranță în viitor, Mercur ne va susține să ne îmbunătățim comunicarea în relații și să luăm decizii mai clare, dar și să ne susținem cu mai mult aplomb punctul de vedere. Jupiter va face și un trigon cu Marte, aflat în zodia Balanță, aspect care ne va oferi un boost de energie și mai multă determinare să acționăm în anumite direcții. Pe data de 20 octombrie se formează Lună Plină în zodia Berbec, aspect care va veni cu momente tensionate în relațiile cu ceilalți, cu posibile rupturi și încheieri de capitole în viața noastră, dat fiind că Marte se va afla în careu cu Pluto din Capricorn.
Pe data de 20 octombrie se formează Lună Plină în zodia Berbec, aspect care va veni cu momente tensionate în relațiile cu ceilalți, cu posibile rupturi și încheieri de capitole în viața noastră, dat fiind că Marte se va afla în careu cu Pluto din Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec: 

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta va fi destul de tensionată, dat fiind că Luna Plină se petrece în zodia lor, iar în sectorul relațiilor îl au pe Marte, guvernatorul lor, în careu cu Pluto. Pot fi mai agitați, mai conflictuali, vor face mai multe reproșuri, vor cere să fie ascultați și urmați de ceilalți. Totuși, este un moment bun să elimine din viața lor ceea ce nu mai funcționează, inclusiv o relație, dat fiind că Soarele îi va susține ulterior în vindecarea sentimentală. De asemenea, este un moment bun să-și facă planuri de viitor cu mai multă încredere și optimism.

Taur: 

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta aduce un soi de optimism profesional, mai ales în cazul nativilor care au simțit că și-au consumat toate rezervele de energie muncind, iar această atitudine îi poate ajuta să facă progrese în carieră, să-și facă planuri de viitor privind direcția profesională pe care vor să meargă. Totodată, este un moment bun să elimine din viața lor obiceiuri nocive, proiecte solicitante, să schimbe programul astfel încât să aibă mai mult timp de odihnă și relaxare.

Gemeni: 

Cei născuți în zodia Gemeni au motive de bucurie săptămâna aceasta, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, reintră în mers direct. Comunicarea cu persoana iubită și copiii se va îmbunătăți, se pot face planuri de viitor în cuplu și nativii se vor exprima cu mai multă ușurință, maia les la nivel artistic și creativ. Este momentul să-și dea seama ce-și doresc de la viață, ce-i face cu adevărat fericiți și cum își pot atinge niște idealuri înalte.

Rac: 

Cei născuți în zodia Rac vor trebui săptămâna aceasta să facă un efort pentru a găsi echilibrul între carieră și familie. Pot apărea situații stresante la locul de muncă care să-i scoată din ritm și tensiuni cu familia care are prea multe pretenții de la ei. Pot apărea conflicte cu superiorii, cu persoanele care reprezntă o autoritate în viața lor și de preferat ar fi ca nativii să ia frâiele în mâini și să nu se lase manipulați și controlați. Pe de altă parte, intrarea Soarelui în Scorpion îi susține să dea mai multă importanță vieții afective, relației cu copiii, iar pe cei singuri îi face să devină mai deschiși către noi povești de dragoste.

Leu: 

Pentru cei născuți în zodia Leu, săptămâna aceasta este foarte importantă din punct de vedere relațional pentru că nativii pot să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, însă cel mai important este că vor ști dacă sunt sau nu pe direcția de viitor dorită, dacă sunt sau nu altături de partenerul ideal, dacă sunt sau nu în acord cu visurile lor, iar aspectele sunt valabile și pentru relațiile profesionale. Cei singuri pot începe noi relații sau, dacă sunt în relații incipiente, le pot oficializa. De acum, nativii vor fi susținuți în comunicare, în luarea deciziilor importante și în negocieri, dat fiind că Mercur își revine în mers direct în acest sector.

Fecioară: 

Cu Mercur revenit în mers direct în sectorul financiar, cei născuți în Fecioară au ocazia să vadă mai clar care este situația financiară, pot lua decizii bune privind banii, însă pot apărea și tensiuni și nemulțumiri în preajma Lunii Pline. Investițiile pe care le fac acum pot fi bune și pot avea acces la promoții și oferte pentru articolele mult așteptate. Dat fiind că Jupiter se oprește și el din retrogradare în sectorul muncii, nu este exclus ca unii nativi să-și negociezi salariul. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a-și îmbunătăți condițiile la locul de muncă, dar și starea de sănătate.

Balanță: 

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și îmbunătățească viața, atât prin deciziile pe care le iau, și care se vor dovedi mult mai îndrăznețe, cât și grație faptului că s pot detașa mai ușor de ceilalți și pot învăța să fie fericiți cu ei înșiși. Vor deveni mai optimiști și mai dornici să se preocupe de ceea ce-i face fericiți, mai dornici de a-ți îmbunătăți viața sentimentală și relația cu copiii, și vor avea șanse în aceste direcții. Soarele va activa sectorul financiar în tranzitul său prin Scorpion și poate aduce o dorință mai mare de creștere a veniturilor sau de rezolvat situații financiare.

Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de intrarea Soarelui în zodia lor și acest aspect le va aduce o renaștere, o mai mare poftă de viață și dorința de a ieși din starea de interioarizare în care s-au aflat în ultima perioadă. Însă, până atunci, Luna Plină le cere atenție la sănătate și mai ales la muncă, la modul în care-și desfășoară activitățile zilnice. Vor fi nativi care vor intra în conflicte cu colegii și nativi care vor vrea să încheie un capitol, poate chiar să-și schimbe jobul, mai ales dacă se simt suprasolicitați. În familie se îmbunătățesc relațiile și se pot rezolva situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale, poate chiar să fie vorba de o mutare în cazul unora.

Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de aspecte bune în zona comunicării, a negocierilor și a actelor, astfel că multe situații se pot rezolva în aceste direcții. Este o perioadă foarte bună pentru studiu, pentru a învăța ceva nou și pentru a schimba unele tipare de raționament care le blochează evoluția. Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate încheia o situație sentimentală care nu le permitea nativilor să fie ei înșiși, să fie fericiți și împliniți, iar Soarele în Scorpion poate reactiva nevoia de interiorizare, de intrsopecție și poate aduce în lumină situații din trecut peste care nativii nu au trecut.

Capricorn: 

Cei născuți în zodia Capricorn se pot bucura de contexte financiare favorabile și pot face bani grație încrederii pe care o au în ei, dar și grație talentelor lor pe care acum și le pot pune în valoare cu mai mult curaj. Este momentul ca nativii să iasă mai mult în față, să se facă remarcați și vor primi și aprecieri și recunoașteri dacă vor îndrăzni. Posibil ca stările emoționale să fie apăsătoare și agitate, însă dacă vor găsi efort între casă și carieră vor trece cu bine peste această perioadă. De evitat conflictle cu familia.

Vărsător: 

Cu Jupiter revenit în mers direct în semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător vor simți că-și recapătă energia, optimismul și vor fi mult mai determinați să-și împlinească niște planuri de viitor. Este o perioadă foarte bună și pentru vindecare și ameliorarea unor probleme de sănătate. Pe de altă parte, unii nativi pot fi mai dornici să studieze, să învețe lucruri noi, să cunoască noi persoane de la care să aibă ceva de învățat.

Pești: 

Cei născuți în zodia Pești se bucură și ei de revenirea în mers direct a lui Jupiter pentru că le este guvernator și-i sprijină foarte mult în procesul de vindecare, fie ficiză, fie emoțională, fie psihică. Este o perioadă în care nativii pot elimina din viața lor ceea ce nu le este benefic, ceea ce le face rău și se pot detașa de trecut. Pe de altă parte, Soarele în Scorpion îi susține să vadă mai clar și mai profund lucrurile care se petrec în viața lor și în jurul lor. Mercur în mers direct poate ajuta la rezolvarea unor probelem financiare sau legate de viața intimă.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie