Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 23-29 aprilie 2018

Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 este dominat de intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, în ziua de marți, 24 aprilie.
Venus va rămâne în Gemeni până la data de 19 mai 2018 și va accentua ”nevoia de spațiu personal” și de independență în relații, dorința de a petrece cât mai mult timp alături de prieteni, dar și de a călători, de a învăța lucruri noi și de a fi bine informat și de a comunica.

Berbec

Berbecii ar trebui să nu își contrazică șefii în această săptămână sau măcar să aibă argumente foarte solide pentru a-și susține punctul de vedere. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunță succes în carieră și noroc în dragoste. Norocul în dragoste le va surâde chiar de luni. Apoi, accentul va cădea pe carieră. În ziua de marți, 24 aprilie, Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter. Nativii vor avea mari șanse de a obține un job mai bine plătit, de a fi promovați sau de a câștiga o competiție. Tot în ziua de marți, planeta Venus va intra în zodia Gemeni și, până în 19 mai, va dinamiza sectorul Comunicării și călătoriilor din astrograma Berbecilor. În plus, va diminua impulsivitatea acestora, cu efecte excelente pentru ei. Mijlocul săptămânii va fi marcat de aspectul tensionat dintre planetele Mercur și Saturn, dar și de conjuncția dintre Marte și Pluton. Toate acestea trag un semnal de alarmă pentru că vor afecta sectorul Carierei. De aceea, în jurul date de 26  aprilie, Berbecii trebuie să dea o mare atenție responsabilităților și obligațiilor asumate, dar și atitudinii. Iar în cazul în care vor să își contrazică șefii, trebuie să aibă argumente foarte solide. Altfel, vor avea doar de pierdut. În weekend, ar fi de preferat să plece într-o călătorie cu persoana iubită. Dar dacă trebuie să meargă la serviciu sau să își ia de lucru acasă, trebuie să își gestioneze timpul și energia în așa fel încât să nu își neglijeze partenerul, pentru a nu se trezi cu reproșuri din partea acestuia.

Taur

Taurii rezolvă probleme administrative sau legale și s-ar putea să aibă nevoie de acte suplimentare. La serviciu, au de refăcut un document sau proiect. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Taur vine cu vești bune în plan financiar pentru că Micul Benefic Venus va intra în sectorul financiar din astrograma nativilor și le va aduce mai mulți bani și mai mult noroc. Iar asta se va întâmpla în ziua de marți, 24 aprilie, când planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Tranzitul lui Venus este foarte important pentru nativii Taur pentru că această planetă îi patronează (ca și pe Balanțe, de altfel). Miercuri, 25 aprilie, va fi o zi excelentă pentru viața sentimentală a Taurilor pentru că Soarele, aflat în zodia lor, va fi în armonie cu Luna, aflată în sectorul Iubirii din astrogramă. Totuși, discuțiile despre bani ar trebui evitate nu doar miercuri, ci și joi, pentru a nu produce tensiuni în cuplu. Ziua de joi, 26 aprilie, poate fi dificilă pentru Taurii care au de redactat documente într-o limbă străină sau pentru firme din străinătate, care lucrează în domeniul juridic sau au de rezolvat o problemă juridică ori administrativă. Cel mai probabil, vor avea nevoie de acte suplimentare sau vor rătăci un document ori vor fi nevoiți să refacă un proiect. Vineri, 27 aprilie, Taurii pot investi în propria persoană, cheltuind bani fie pentru rezolvarea unei probleme de sănătate, fie pentru un abonament la sală, fie pentru tratamente cosmetice fie pentru programarea la un nutriționist. În weekend, s-ar putea ca o mai veche problemă administrativă sau legală să fie repusă pe tapet de un partener de afaceri sau de un colaborator, iar Taurii vor căuta o soluție și vor cere ajutorul prietenilor. Acesta va fi și o ocazie foarte bună de a se vedea pe cine se pot baza cu adevărat. În a doua parte a zilei de duminică, Luna ajunsă în zodia Scorpion va îndrepta atenția Taurilor către partenerul de viață.

Gemeni

Gemenii singuri își întâlnesc marea iubire, dar s-ar putea ca prietenii lor să nu fie foarte încântați de alegerea făcută. În plan financiar, atenție la investiții! Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Gemeni vine cu vești bune pentru nativii care au afaceri personale sau care ”vânează” un job mai bun sau o promovare la actualul loc de muncă. Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni, îi va ajuta să își extindă cercul social și să se facă remarcați ”de cine trebuie”. Un alt aspect important pentru Gemeni va fi intrarea planetei Venus în zodia lor, în seara zilei de marți, 24 aprilie. Venus va rămâne în Gemeni până la data de 19 mai și le va spori, nativilor, farmecul personal și norocul în iubire. Zilele de miercuri și joi vor fi mai tensionate pentru că Gemenii vor discuta cu niște rude apropiate despre o afacere de familie. Ziua de vineri, 27 aprilie, va fi norocoasă pentru Gemenii singuri, care își pot întâlni marea iubire, dar s-ar putea ca prietenii lor să nu fie încântați de alegerea făcută. Gemenii care au o relație se vor bucura de armonie în cuplu, iar dacă au copii, se vor distra de minune alături de aceștia. În weekend, bugetul familiei ar putea fi afectat de o investiție nu tocmai inspirată a nativilor sau de scăderea veniturilor partenerului de viață ori de întârzierea cu care acesta își primește salariul sau onorariul. Duminică, 29 aprilie, Luna va intra în sectorul Profesiei din astrograma Gemenilor și mulți nativi vor lua în calcul schimbarea locului de muncă sau chiar a domeniului de activitate, pentru a-și crește veniturile.  Iar soluția ar putea veni de la persoane cu care nativii au mai colaborat în trecut.

Rac

Racii își vizitează părinții sau vor să revadă locurile în care au copilărit. În plan sentimental, este posibilă împăcarea cu o fostă iubire. Sau apare tentația unei aventuri. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Rac începe cu vești bune: luni, Luna aflată în casa Banilor va fi în armonie cu Mercur, aflat în casa Carierei din astrograma nativilor. Iar asta înseamnă o posibilă mărire de salariu, o primă sau un job foarte bun. Marți, 24 aprilie, armonia dintre Marte, planeta Pasiunii și Mare Benefic Jupiter se va regăsi în armonia și pasiunea din cuplu. Tot marți, planeta Iubirii, Venus, va ajunge în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Racilor, unde va rămâne până la data de 19 mai. Venus va aduce un plus de romantism și nostalgie în cuplu, iar pentru nativii singuri, dorința de a se întoarce la o iubire din trecut. Miercuri, 25 aprilie, Racii vor avea o agendă plină, cu multe drumuri de făcut sau telefoane de dat sau acte de redactat. Ziua de joi, 26 aprilie, poate duce tensiuni în cuplu, dacă Racii nu-și fac timp decât pentru rezolvarea problemelor de serviciu, dar nu și pentru partener. Vineri, 28 aprilie, Luna va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până duminică și va îndrepta atenția nativilor spre casă și familie. S-ar putea ca în weekend, Racii să dorească să își viziteze rudele sau să revadă locurile în care au copilărit. În dimineața zilei de duminică, 29 aprilie, Luna va ajunge în casa Iubirii din astrograma Racilor și le va purta noroc. De asemenea, va armoniza relația nativilor cu proprii copii sau va aduce un plus de inspirație celor care lucrează în domenii în care își pot valorifica talentul și creativitatea.    Pentru unii nativi, Luna aflată în casa Iubirii și Venus în casa Secretelor pot aduce o relație sentimentală secretă.

Leu

Leii au parte de schimbări și succes în carieră. Înainte de a accepta o ofertă care ”le surâde”, ar fi bine, totuși, să discute și cu familia. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Leu anunță călătorii sau interes deosebit pentru studiu, relații excelente cu persoane din străinătate și oportunități profesionale deosebite. Unii nativi ar putea să își găsească un job în străinătate, dar s-ar putea ca familia să nu fie încântată de această schimbare și, de aici, posibile discuții, în jurul datei de 24 aprilie. În seara zilei de marți, 24 aprilie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În această perioadă, Venus va acționa în casa Prietenilor din astrograma Leilor și îi va ajuta să își extindă cercul de prieteni și, pe unii nativi, să îți găsească sufletul-pereche cu ajutorul unor prieteni. Mijlocul săptămânii va fi norocos în plan financiar pentru Lei. Oportunitățile profesionale vor apărea, dar înainte de a ”bate palma”, nativii trebuie să se gândească foarte bine la responsabilitățile pe care și le asumă și la impactul pe care schimbările profesionale le vor avea asupra vieții de familie. Și chiar ar trebui să discute cu familia înainte de a accepta sau nu o ofertă care ”le surâde”. În weekend, Luna se va afla în sectorul Comunicării și călătoriilor din astrograma Leilor, așa că aceștia vor avea multe invitații de onorat sau vor fi gazde primitoare pentru rude și prieteni dragi. Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Soare și Saturn, aspect care își va face simțită prezența și la începutul săptămânii următoare, anunțând schimbări favorabile, recompense și succes în carieră.

Fecioară

Fecioarele trebuie să ia parte la un eveniment important, la care sunt invitate ”în ultima clipă”, iar cheltuielile necesare vor da peste cap bugetul familiei. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Fecioară le cere nativilor prudență și răbdare în zilele de luni și marți, când nu vor fi în formă maximă și ar fi bine să se concentreze pe definitivarea unor proiecte în lucru, iar nu pe altele noi. Seara zilei de marți, 24 aprilie, vine cu o veste foarte bună: planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. În acest timp, va acționa în sectorul Carierei din astrograma Fecioarelor, aducându-le succes și schimbări favorabile, relații foarte bune cu șefii și colegii, dar și venituri suplimentare. Pentru unii nativi, Venus în Gemeni va însemna și întâlnirea cu sufletul-pereche într-un context profesional sau sprijin primit de la persoana iubită pentru demararea unei afaceri personale. Miercuri, 25 aprilie, Luna va intra în zodia Fecioară și, până vineri, va fi aliatul nativilor. Iar armonia dintre Lună și Saturn aflat în casa Iubirii, le va aduce Fecioarelor un partener de viață responsabil și matur sau va accentua implicarea nativilor în actuala relație de cuplu. S-ar putea ca în cursul zilei de joi, unele Fecioare care au solicitat un credit sau un alt fel de finanțare să nu primească răspunsul dorit și să fie nevoite să găsească o altă soluție pentru niște cheltuieli absolut necesare. Soluția ar putea să apară vineri, când Luna va ajunge în casa Banilor din astrograma lor și va fi în armonie cu Venus, care, în astrologie, este nu doar planeta Iubirii, ci și Micul Benefic. În weekend, s-ar putea ca Fecioarele să facă niște cheltuieli neplanificate pentru a lua parte la un eveniment la care vor fi invitate ”în ultimul moment”.

Balanță

Balanțele au noroc: Venus, planeta care le patronează, intră în zodia Gemeni și, până în mai, favorizează călătoriile, afacerile și relațiile cu persoane din străinătate. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Balanță este dominat de intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Tranzitul lui Venus este foarte important pentru Balanțe pentru că acesta este planeta care le patronează. Aflată în Gemeni, Venus va activa ”casa Străinătății” din astrograma Balanțelor, favorizând călătoriile, afacerile și relațiile cu persoane din străinătate. Venus va intra în semnul Gemenilor în seara zilei de marți, 24 aprilie. Norocoasă va fi și ziua de luni, 23 aprilie, când armonia dintre Lună și planeta Mercur va influența în mod pozitiv relațiile Balanțelor cu prietenii, dar și atmosfera din cuplu. Un alt aspect important care se formează joi, 24 aprilie, este cel dintre Marte și Pluton, care le va cere Balanțelor să ia decizii clare privind o casă ori o afacere de familie sau le va motiva să ”treacă la treabă” și să înceapă lucrările de amenajare sau reparațiile din casă, pe care le-au tot amânat din diverse motive. Vineri, 27 aprilie, Luna va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până duminică. Pentru unii nativi, armonia dintre Lună și Venus poate aduce, în ultima parte a săptămânii, o călătorie împreună cu persoana iubită sau, în cazul celor singuri, o relație sentimentală cu o persoană care locuiește în străinătate. În ziua de duminică, 29 aprilie, Luna va intra în casa Banilor, iar Soarele (aflat în zodia Taur) va fi în armonie cu Saturn (aflat în zodia Capricorn). Toate acestea vor dinamiza ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, anunțând posibile cadouri, premii sau recompense, dar și un început norocos pentru următoarea săptămână.

Scorpion

Scorpionii au avantaje prin alții, primesc daruri, recompense ori credite avantajoase. În cuplu au parte de pasiune. În afaceri trebuie să fie prudenți: au rivali incorecți. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe carieră chiar de luni, când armonia dintre Lună și Mercur poate aduce noi colaborări sau parteneriate de afaceri. Luna se va afla în sectorul Carierei, iar Mercur, în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor. Marți dimineața, Scorpionii trebuie să își ”ajusteze” atitudinea și reacțiile pentru a nu amplifica posibilele tensiuni care vor exista la locul de muncă și care ar putea să le aducă probleme pe termen lung. Dar tot marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Îi va ajuta să obțină creditele de care au nevoie, să fie premiați sau recompensați pentru activitatea lor sau să beneficieze din plin de generozitatea partenerului de viață. Totodată, Venus în Gemeni va aduce mai multă pasiune în cuplu sau, pentru cei singuri, va aduce relații în care pasiunea va fi ”elementul central”. Miercuri, 25 aprilie, Soarele aflat în sectorul Mariajului va fi în armonie cu Luna aflată în sectorul Prietenilor, anunțând o zi potrivită pentru discuții sincere în cuplu și pentru planuri de viitor. A doua parte a săptămânii va fi marcată de aspectul tensionat dintre Mercur și Saturn, care anunță posibile certuri cu colegii sau rivali incorecți în afaceri. Tot joi, planetele Marte și Saturn vor acționa în casa Comunicării și afacerilor din astrograma Scorpionilor. Aceștia vor fi greu de învins în orice competiții. Vineri, 27 aprilie, Scorpionii vor sta cu ochii pe ceas, așteptând cu nerăbdare ca programul de lucru să se încheie pentru că nu vor fi în formă și nici chef de discuții nu vor avea. Weekend-ul va fi perfect pentru odihnă și relaxare, iar relația de cuplu va avea de câștigat de pe urma aspectului armonios format de Soare și Saturn.

Săgetător

Săgetătorii devin mai chibzuiți și mai responsabili. În plan personal, astrele favorizează relațiile la distanță, iar pentru cuplurile deja formate, comunicarea, distracția și călătoriile. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător începe cu un aspect favorabil celor care vor să călătorească împreună cu persoana iubită sau care au relații la distanță. Acest aspect se formează între Lună și Mercur în cursul zilei de luni și le poate aduce noroc și nativilor singuri care își cută sufletul pereche. Venus va acționa în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor. Pentru nativii singuri, Venus în Gemeni poate aduce întâlnirea cu sufletul-pereche. Pentru Săgetătorii care au, deja, pe cineva, Venus în Gemeni poate consolida relația sau, după caz, poate atenua eventuale tensiuni și probleme. Dar, în astrologie, Venus nu este doar planeta Iubirii, ci și Micul Benefic. Aflat în casa Parteneriatelor, ”Micul Benefic” poate aduce profit în afaceri, colaborări bine plătite sau relații reciproc avantajoase. Tocmai de aceea, se poate spune că, pentru Săgetători, începe o perioadă foarte norocoasă! În jurul datei de 26 aprilie, certuri în cuplu din cauza banilor sau cheltuieli neprevăzute dar necesare pentru rezolvarea unor probleme cu care se confruntă un copil sau chiar partenerul de viață al nativilor. Astfel de provocări vor modifica atitudinea nativilor față de bani și îi vor face mai chibzuiți și mai responsabili. În ultima parte a săptămânii, Luna aflată în zodia Balanță va îndrepta atenția nativilor spre prieteni și le va aduce numeroase ocazii de a ”ieși în lume”, iar armonia dintre Soare și Saturn va influența în mod pozitiv relațiile nativilor cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri.

Capricorn

Capricornii trebuie să se implice mai mult în problemele casnice și să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei, mai ales dacă au copii. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn este dominat de aspectul tensionat dintre Mercur și Pluton, care le cere nativilor să dea o mai mare atenție familiei sau să se implice mai mult în rezolvarea unor probleme legate de casă. Acest aspect se formează în cursul zilei de joi, 26 aprilie, când se va face simțit și efectul așa-numitei ”conjuncții” dintre planetele Marte și Pluton, aflate în Capricorn. Aceasta le va cere nativilor acțiune concretă și decizii clare. Dar, până atunci, ziua de luni, 23 aprilie, va fi una cu noroc în plan financiar, cu succes în afaceri de familie sau cu tranzacții imobiliare avantajoase pentru nativi. Marți, 24 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Venus le va aduce șanse de câștig suplimentar, relații foarte bune cu colegii și, în cazul unor probleme de sănătate, însănătoșire rapidă. Aflată în Gemeni, planeta Venus poate să le aducă nativilor singuri și o idilă cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Ziua de miercuri, 25 aprilie, va fi potrivită pentru călătorii sau distracție alături de persoana iubită, pentru mai mult timp petrecut alături de copii sau pentru o mai efectivă implicare a nativilor în viața propriilor copii. După ziua tensionată de joi, vor urma câteva zile cu Luna în zodia Balanță, care va influența în mod pozitiv sectorul Carierei din astrograma nativilor Capricorn. Aceștia vor fi remarcați și apreciați ”la scenă deschisă” de către șefi, vor fi promovați și își vor consolida statutul în companie. Veștile sunt bune și pentru cei care își caută un job. Duminică, nativii vor avea parte de o zi excelentă pentru viața sentimentală și pentru relația cu copiii.

Vărsător

Vărsătorii recuperează o datorie sau sunt recompensați pentru o activitate din trecut. În plan sentimental, norocul le surâde: planeta Iubirii ajunge în sectorul Iubirii din astrograma lor. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Vărsător anunță mari schimbări în plan sentimental sau în relația cu copiii. Acestea vor începe marți, când planeta Venus va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la data de 19 mai. Venus va acționa în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Vărsătorilor, purtându-le noroc celor singuri sau, după caz, consolidând relația de cuplu a nativilor. Venus va aduce succes în proiectele dedicate copiilor, ”derulate” sau coordonate de nativi sau va veni cu vești bune pentru nativii care doresc să devină părinți. Atenția nativilor va fi îndreptată spre partenerul de viață încă din prima zi a săptămânii. Luna va ajunge în zodia Fecioarei în ziua de miercuri și, până vineri, va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Vărsătorilor. Aceștia au șanse mari să recupereze o sumă de bani sau să fie recompensați acum pentru activitatea din trecut. Aspectul tensionat dintre Mercur și Saturn îi va afecta pe nativii care au încălcat prevederile unui contract sau termenii unei înțelegeri sau care, la serviciu, nu respectă reguli și ierarhii. Ziua de vineri, 25 aprilie, va fi foarte bună pentru Vărsătorii care se pregătesc de examene sau care susțin interviuri de angajare ori trebuie să susțină, în fața șefilor, un proiect la care au lucrat singuri sau pe care l-au coordonat. În weekend, armonia dintre Soare și Saturn se va regăsi în atmosfera din casă, eventualele tensiuni din familie fiind date uitării, iar problemele de natură financiară găsindu-și, rapid, rezolvarea.

Pești

Peștii trebuie să își promoveze mai eficient ideile, proiectele sau afacerile. În familie se reface armonia, iar nativii necăsătoriți vor ”să se așeze la casa lor”. Horoscopul săptămânii 23-29 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță relații armonioase cu familia, dar și venituri suplimentare. Suplimentarea veniturilor va fi favorizată chiar de luni de aspectul armonios dintre Lună și planeta Mercur, Luna fiind în casa Profesiei, iar Mercur, în casa Banilor din astrograma generală a Peștilor. Venus în Gemeni va acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma Peștilor, ajutându-i pe nativi să aibă relații armonioase cu rudele (în special cu părinții) sau, dacă sunt necăsătoriți, să își dorească să se ”așeze la casa lor”. Venus în Gemeni va spori creativitatea nativilor și îi va ajuta să își reamenajeze locuința sau să se orienteze către profesii legate de domeniul imobiliar sau de design interior. Aspectul tensionar dintre Mercur și Saturn anunță risc de ceartă cu prietenii, din motive financiare sau nevoia de a schimba anumite planuri și proiecte din cauza resurselor insuficiente. Vineri, 27 aprilie, Luna va intra în zodia Balanță, unde va rămâne până duminică și va pune un accent suplimentar pe nevoia de bani a naivilor. Norocoasă va fi chiar ziua de vineri, când Peștii își pot cumpăra o casă ori pot face achiziții importante pentru locuință, la prețuri avantajoase. În următoarele zile, nativii Pești trebuie să analizeze cu maximă atenție și prudență ofertele de afaceri sau colaborare, mai ales dacă acestea vin din partea unor prieteni. Soarele se va afla în sectorul Comunicării și călătoriilor, iar Saturn (acum retrograd), în sectorul Prietenilor și al rețelelor sociale. Acest aspect le recomandă Peștilor să onoreze invitațiile primite și să își promoveze mai eficient proiectele, ideile sau afacerile.

Sursa:
huff.ro

 

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect? Rata de promovabilitate sau rata de promovare? Recentul …
Corespondenta la redactie