Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018

Berbec

Berbecii care vor să renegocieze un contract sau să obțină o promovare trebuie să profite de conjunctura favorabilă de joi dimineață. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunță posibile certuri în familie sau probleme neașteptate legate de un imobil, chiar de luni. Sau nativii Berbec vor fi neplăcut surprinși de o rudă care le cere ajutorul pe un ton imperativ sau ca recompensă pentru un serviciu din trecut. Zilele de marți și miercuri sunt perfecte pentru Berbecii care doresc să se împace cu un fost partener sau să reia un proiect personal, dar dificile pentru nativii care deși au o relație stabilă, încearcă să ”joace la două capete” și se lasă atrași în mrejele unei aventuri. Berbecii care vor să renegocieze un contract sau să se facă remarcați la locul de muncă trebuie să profite de conjunctura astrală favorabilă din dimineața zilei de joi, 29 martie. A doua parte a zilei de joi și ziua de vineri vor fi mai complicate pentru Berbeci. Li se vor recunoaște meritele, dar numai verbal sau vor primi doar promisiuni legate de o viitoare (dar incertă) promovare. Sau anumiți colegi invidioși vor ”trage sforile” în defavoarea nativilor. Pentru unii nativi, careul dintre Soare și Saturn, ”activ” în a doua parte a săptămânii poate însemna și nevoia de reorientare în plan profesional, renunțarea la un proiect sau acceptarea rolului secundar într-o relație în care, până acum, dominau și hotărau totul. În cuplu, Berbecii trebuie să se implice mai mult și să reclădească încrederea sau afecțiunea.
Luna plină aduce adevăruri neștiute. Luna Plină de sâmbătă va scoate la lumină adevăruri nerostite, iar de câștigat vor avea doar cei care vor da dovadă de flexibilitate, empatie și răbdare. Va avea loc în sectorul Parteneriatelor din astrograma Berbecilor și îi va ajuta pe nativi să își înțeleagă mai bine partenerul de viață, să decidă ce doresc, de fapt, de la o relație, ce îi face fericiți și, în același timp, să își facă planuri de viitor. Și, pentru că e Lună Plină, planeta Venus va fi, deja, în zodia Taur (unde va ajunge în dimineața zilei de 31 martie), mulți nativi Berbec vor fi preocupați de situația lor financiară. Venus este nu doar ”planeta Iubirii”, ci și ”Micul Benefic”. Aflată în zodia Taur, Venus aduce un plus de energie în casa Banilor din astrograma Berbecilor, pe care îi va ajuta să depășească mai ușor provocările aduse de Mercur retrograd.

Taur

Taurii vor schimbări în profesie, dar trebuie să mai aștepte. În 31 martie, planeta Venus intră în zodia lor și, până în 24 aprilie, va fi aliatul lor de nădejde. Pentru zodia Taur se anunță nostalgii și exces de sensibilitate chiar de luni, când un o fostă iubire va încerca să revină în viața nativilor sau întâlnirea neașteptată cu un fost partener va ”reactiva” amintiri ce păreau de mult timp uitate. Pentru unii nativi, această stare emoțională ar putea îndrepta atenția spre defectele actualului partener de viață, într-o riscantă idealizare a trecutului. Zilele de marți și miercuri vor fi potrivite pentru rezolvarea unor probleme administrative, pentru recuperarea sau refacerea unui document, pentru vizite la rude sau pentru simple și banale ”chestiuni gospodărești”. Ziua de joi, 29 martie, va fi una complicată. Aspectul tensionat format de Soare și Saturn în seara zilei de joi îi va obliga pe mulți nativi Taur să își schimbe planurile personale pentru a nu periclita un proiect profesional sau le va cere să investească mai mult timp, bani și energie în anumite programe de perfecționare. Pentru aceste investiții, Taurii nu vor primi ajutor. În dimineața zilei de 31 martie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri îi va ajuta pe nativii singuri să atragă în viața lor o iubirea și îi va ajuta pe cei care au, deja, pe cineva, să aibă parte de mai multă armonie în cuplu. Un alt eveniment important care va avea loc în ziua de sâmbătă va activa casa Profesiei și a Sănătății. Este vorba de ”Luna Albastră” (numită așa pentru că este a doua Lună Plină din martie) din data de 31 martie, care va avea loc în zodia Balanță. Luna Plină din zodia Balanță îi va mobiliza pe mulți Tauri să se îndrepte spre profesia la care visează de mult timp.
Taurii fac schimbări importante. Luna Albastră poate aduce și schimbări legate de programul de lucru sau de atribuțiile concrete ale nativilor la actualul job. De asemenea, Luna Albastră îi va mobiliza pe Tauri să facă schimbările necesare în ceea ce privește dieta, rutina zilnică, medicul sau tratamentul în cazul unor afecțiuni. Dar, pentru că Mercur retrograd în Berbec le afectează casa Trecutului și a Secretelor, s-ar putea ca nativii să revină, după data de 15 aprilie, asupra acestor decizii. În ziua de 15 aprilie, planeta Mercur își va închei tranzitul retrograd prin zodia Berbec.

Gemeni

Gemenii sunt tentați să ”calce strâmb”. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche, dar Mercur retrograd face ca relația să se lege greu, cu retrageri și reveniri. Unii nativi se plictisesc de acest ”dans” și renunță prea devreme. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Gemeni anunță cheltuieli importante chiar de luni, când nativii vor onora invitația la un eveniment important pentru profesia ori afacerea lor sau vor investi în promovarea unui proiect personal. Ziua de joi începe frumos, cu un aspect armonios format de Venus, planeta Iubirii și Uranus, planeta Surprizelor. Un prieten le face declarații de dragoste, lăsându-i pe nativii Gemeni fără cuvinte sau partenerul de viață le oferă un cadou special, cum ar fi invitația la un concert sau la un eveniment la care nativii nu sperau să ajungă. Dar, tot joi, spre seară, Soarele și planeta Saturn formează un așa-numit ”careu”, un aspect tensionat care aduce conflicte cu un partener de afaceri sau cu persoana care gestionează resursele unui proiect sau scoate la lumină informații deloc plăcute despre o persoană în care Gemenii aveau încredere și care este la curent cu secretele și planurile nativilor. Sâmbătă dimineața, planeta Venus părăsește zodia Berbec și intră în semnul Taurului și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Gemenilor. Asta înseamnă că unii nativi se vor întoarce la un fost partener, alții vor ”călca strâmb”, iar alții vor trăi din amintiri sau vor încerca să refacă armonia și farmecul de la începutul relației.
Nativii singuri pot întâlni sufletul pereche. Pentru nativii singuri, Luna Albastră poate aduce întâlnirea cu sufletul pereche, dar, pentru că Mercur este retrograd, relația se va ”lega” mai greu, cu sincope, retrageri și reveniri, dar după data de 15 aprilie, ntivii ”vor ști cum stau” și ce șanse reale are această nouă relație. În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec.

Rac

Racii pot lua decizii importante legate de casă ori familie. Unii nativi vor să se căsătorească, alții vor o afacere de familie sau vor să își cumpere o casă mai frumoasă. Dar deciziile de acest fel ar trebui puse în practică după data de 15 aprilie! Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunță motive de mulțumire în plan sentimental pentru nativii care reușesc să treacă peste orgolii și să își exprime sentimentele, iar în cazul unor tensiuni acumulate, să mai dea o șansă relației. Partenerul de viață va fi recetiv și recunoscător. Marți, 27 martie, Luna aflată în casa Banilor din astrograma lor, îi va motiva pe Raci să caute noi surse de venit și va ajuta să se prezinte într-o lumină favorabilă cu ocazia unui important eveniment profesional. Joi, interesul special pe care nativii îl acordă carierei poate provoca tensiuni în cuplu, dar cu tact și răbdare, acestea vor fi stinse. Joi dimineața, Venus și Uranus ”vor complota” în favoarea nativilor Rac și vor aduce oportunități-surpriză. Poate chiar mai multe oferte de muncă sau de parteneriate de afaceri. Vineri, 30 martie, va fi o zi potrivită pentru o călătorie sau măcar o ”ieșire” în doi, ocazii care pot schimba în bine atmosfera din cuplu. În dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și va aduce un plus de energie pozitivă în sectorul Prietenilor din astrograma Racilor. Tot sâmbătă va fi Lună Albastră. Luna Albastră va avea loc în zodia Balanță și va activa sectorul Casei și al Familiei din astrograma Racilor. Luna Plină din 31 martie va aduce motive de împlinire în familia Racilor, cum ar fi nașterea unui copil sau vești bune legate de o sarcină.
Ce se întâmplă cu nativii când e Lună Plină. Momentul de Lună Plină în sectorul Casei și Familiei, la care se adaugă energia lui Venus din zodia Taur poate însemna pentru Raci și luarea unor decizii noi, privind viața de familie. Iar asta, pentru că în astrogramă, casa Prietenilor se referă și la cercul social dar și la planurile de viitor ale nativilor. S-ar putea, de exemplu, ca unii nativi Rac să decidă că e momentul să se căsătorească ori să își schimbe locuința. Indiferent de deciziile luate, e bine ca acestea să fie puse în practică după ce Mercur va reveni la mersul direct (în 15 aprilie)!

Leu

Leii care au nevoie de bani se pot baza pe ajutorul unei rude. În carieră, veștile bune se lasă așteptate, chiar dacă nativii au relații excelente cu șefii. În weekend pot să apară schimbări în plan sentimental. De exemplu, idila cu un coleg. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Leu anunță restanțe cu care nativii se pot trezi dacă nu reușesc să se mobilizeze la timp, chiar de luni. Cu Luna în zodia Rac la început de săptămână, Leii ar prefera o minivacanță sau măcar o zi liberă în plus. Marți, 27 martie, nativii sunt în formă, iar succesul nu se lasă așteptat. Miercuri, 28 martie, va fi o zi favorabilă pentru nativii care susțin examene sau interviuri de angajare, pentru cei care călătoresc sau trebuie să rezolve probleme juridice. Ziua de joi, 29 martie, va fi provocatoare pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu unul tensionat între Soare (Soarele îi patronează pe Lei!) și Saturn. Unii Lei nu primesc veștile așteptate de la serviciu sau trebuie să refacă un proiect sau sunt înlăturați dintr-o echipă în care au lucrat, până acum, cu plăcere sau primesc o ofertă de muncă deloc motivantă financiar. Vineri, Leii care au nevoie de bani se pot baza pe ajutorul unei rude, iar cei care au de rezolvat o problemă administrativă în casă, găsesc soluția rapid, cu ajutorul unui prieten. Sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și, până în 24 aprilie, le va purta noroc pentru că se va afla în casa Carierei din astrograma lor. De regulă, Luna Plină în casa Comunicării este o conjunctură astrală perfectă pentru semnarea de contracte sau pentru lansarea unor proiecte și afaceri. Dar, pentru că acum Mercur este retrograd, Leilor li se recomandă prudență.
Leii au noroc datorită Lunii Albastre. Noile proiecte ar trebui lansate și noile contracte ar trebui semnate după data de 15 aprilie, dată la care Mercur va reveni la mersul direct. Dar, dacă e vorba de renegocieri, de reformularea unor clauze contractuale sau de relansarea unei afaceri sau a unui proiect, atunci Luna Albastră de sâmbătă le va aduce Leilor noroc.

Fecioara

Fecioarele care visează la un partener de peste mări și țări au astrele de partea lor. Cele care au o relație trebuie să renunțe la spiritul critic exagerat. În plan financiar, nu au motive de nemulțumire. Banii vin, dar trebuie cheltuiți cu măsură. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Fecioară anunță întâlniri și distracție cu prietenii, chiar de luni. Acestea pot ”dezechilibra” bugetul familiei dacă nativii vor fi excesiv de generoși, iar prietenii nu vor insista să își achite partea lor de ”consumație”. Zilele de marți și miercuri vor fi dificile pentru Fecioarele care, în săptămâna anterioară și-au asumat ori au primit prea multe sarcini de serviciu. Nativii se vor concentra mai greu și vor ”trage de timp”, chiar dacă tot ei vor trebui să rezolve restanțele. Ziua de joi, 29 martie, va fi provocatoare. Joi dimineață, Venus și Uranus vor acționa în echipă în ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor. Acestea vor primi cadouri-surpriză ori bonusuri mai mari decât se așteaptă ori dacă sunt interesate de credite, vor primi oferte foarte avantajoase. În acest caz, e bine să analizeze cu atenție detaliile pentru că Mercur, retrograd până în 15 aprilie, poate provoca încurcături, neînțelegeri, probleme de tot felul. Ziua de vineri, 28 martie, va fi excelentă pentru Fecioarele care vor renunța la spiritul critic în cuplu. În dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și timp de câteva săptămâni, le va ajuta pe Fecioarele care vor să călătorească, pe cele care susțin examene sau pe cele care visează la un partener de peste mări și țări. Tot sâmbătă va fi Lună Albastră. Luna Albastră va aduce noroc în plan financiar sau decizii cu impact pe termen lung privind sursele de venit sau afacerile personale.
Fecioarele trebuie să aibă răbdare. Dar, pentru că Mercur este retrograd până în 15 aprilie, nativii ar trebui să aibă răbdare până atunci pentru a-și pune în aplicare deciziile. Tranzitul retrograd al planetei Mercur le afectează în mod special pe Fecioare pentru că aceasta este planeta care le patronează. Dar, momentul de Lună Plină va fi excelent pentru nativii care au de recuperat datorii sau care așteaptă să fie recompensați pentru o activitate depusă cu ceva timp în urmă.

Balanță

Balanțele se ceartă cu familia din cauza partenerului care nu este pe placul rudelor. În plan profesional, succesul vine din colaborări și oferte-surpriză. Noroc în plan financiar încep să aibă prin intermediul altora, din 31 martie. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru Balanță anunță șanse de afirmare chiar de luni, când Luna aflată în sectorul Carierei va fi în armonie cu Jupiter aflat în casa Banilor din astrograma generală a zodiei. Ziua de marți, 27 martie, va fi excelentă pentru socializare și pentru nativii interesați de dezvoltarea sau promovarea unor proiecte pe internet. Miercuri, tot pe internet sau prin intermediul unor prieteni, Balanțele își pot întâlni jumătatea sau pot face cunoștință cu un posibil partener de afaceri. Dar, pentru că Mercur este retrograd până la jumătatea lui aprilie, Balanțele trebuie să nu își facă iluzii, planuri sau speranțe prea mari înainte de vreme. Nativii pot face noi pași într-o relație sau pot stinge mai ușor eventuale tensiuni din cuplu. Aspectul amintit poate aduce noroc și colaborărilor profesionale ale nativilor sau poate veni cu noi propuneri sau oferte-surpriză. Dar, joi seara, Soarele aflat în casa Parteneriatelor și Saturn aflat în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor vor aduce tensiuni în familie din cauza unei colaborări profesionale care le obligă pe Balanțe să petreacă prea puțin timp acasă, cu cei dragi. Sau, în cazul unor nativi, noul partener de suflet nu va fi pe placul părinților.
Ce trebuie să facă Balanțele de Luna Plină. Vineri, Luna va intra în zodia Balanță, unde, în ziua de sâmbătă, 31 martie, va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Albastră le va cere nativilor Balanță să se gândească mai mult la ei înșiși, la interesele și proiectele lor, la visele și aspirațiile lor și la modalitățile concrete prin care își pot schimba viața în sensul dorit.

Scorpion

Scorpionii pot câștiga sau pot pierde mult, pe mâna lor. Totul depinde de modul în care comunică și colaborează cu cei din jur. Sănătatea personală trebuie să fie o prioritate pentru nativi. Din 31 martie, planeta Venus îi ajută în relația de cuplu, dar și în afaceri. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion anunță succes la examene sau victorii în orice fel de confruntări chiar de luni, când Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter. Jupiter se află în Scorpion până în noiembrie și este principalul aliat astral al nativilor. Zilele de marți și miercuri le vor aduce Scorpionilor motive de mulțumire în plan profesional. Și, pentru că Mercur este retrograd, succesul nativilor poate veni din reluarea sau refacerea unor proiecte abandonate sau din relații de colaborare cu foști angajatori sau colegi. Ziua de joi, 29 martie, va fi complicată pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect provocator format de Soare și Saturn. Joi dimineață, Venus și Uranus vor acționa în echipă în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor și îi vor ajuta pe nativii care își caută un loc de muncă mai bun sau care vor să fie mai apreciați la actualul job, să fie mai bine plătiți sau să fie promovați. De modul în care vor comunica și vor colabora cu cei din jur va depinde succesul nativilor în perioada imediat următoare. Unii vor câștiga enorm, dar alții vor pierde pe mâna lor. Săptămâna 26 martie-1 aprilie va fi importantă și pentru sănătatea Scorpionilor. Aceștia vor fi mai atenți cu silueta și dieta, vor face mai multă mișcare în aer liber sau măcar își vor propune să facă toate acestea într-un viitor apropia. Important este să nu uite…Pentru cei singuri, Venus în Taur poate aduce noi iubiri și chiar întâlnirea cu adevăratul suflet-pereche.
Luna Plină ajută Scorpionii la meditație. Pentru acești nativi, momentul de Lună Plină va fi unul potrivit pentru meditații, pentru detașare de trecut și angoase, pentru iertare și pentru relaxare. Peste cca 4 săptămâni va fi Luna Plină în zodia lor și aceea va fi potrivită pentru decizii majore.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de succesul copiilor, află că vor deveni părinți ori au succes cu hobby-uri transformate în afaceri. Cei care se îndrăgostesc nu fac declarații pentru că nu vor să-și complice viața. Sâmbătă, Luna Plină le aduce noi prieteni. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător anunță câștiguri, cadouri sau premii chiar de luni, când și partenerul de viață al nativilor poate fi mai generos sau poate primi o mărire de salariu. Zilele de marți și miercuri sunt potrivite pentru întâlniri cu mentori, profesori sau cu persoane apropiate și de încredere care le pot rezolva Săgetătorilor probleme de natură juridică sau administrativă sau le pot facilita colaborări cu persoane din străinătate. Ziua de joi, 29 martie, va fi una complicată. Aceștia se pot îndrăgosti la prima vedere sau pot face declarații impresionate actualului partener sau, dacă își doresc să devină părinți, pot primi vestea minunată într-un moment în care nici nu se mai așteptau la asta. Nativii care se îndrăgostesc la prima vedere nu se vor grăbi să facă declarații pentru că deocamdată nu vor să amplifice lucrurile sau să își complice viața. Într-o astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii și aspectul armonios amintit poate însemna și succesul surprinzător obținut de copiii nativilor la școală ori la o competiție. Succes pot avea și nativii care lucrează în domenii care le permit să își valorifice creativitatea sau nativii care și-au transformat hobby-urile în afaceri. Aceștia vor fi mai apreciați la serviciu sau își vor găsi un job mai bine plătit, vor fi apreciați, respectați, admirați și, la nevoie, ajutați de colegi, iar relațiile cu șefii vor fi excelente. Venus în Taur va pune accent și pe sănătate, iar nativii Săgetător vor începe să își administreze timpul și nergia într-un mod mai înțelept, păstrând echilibrul între muncă-distracție-odihnă-relaxare. Luna Plină l va aduce noi prieteni, dar va fi și un moment de evaluare a relațiilor de prietenie mai vechi, urmat de renunțarea la persoane care i-au dezamăgit pe nativi.
Moment crucial pe 31 martie. Luna Plină din 31 martie va fi și un moment potrivit pentru stabilirea unor planuri de viitor, care vor fi puse în practică începând cu a doua parte a lunii aprilie.

Capricorn

Capricornii care vor să ia un credit trebuie să fie atenți la detalii. Să nu se întindă mai mult decât le este plapuma. În plan sentimental au parte de surprize plăcute. Relația cu ei mici este, de asemenea, plină de armonie. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn anunță posibile tensiuni în cuplu luni, din cauza unor chestiuni administrative sau din cauza unor cheltuieli legate de casă. Marți, 27 martie, Capricornii pot primi cadouri sau bonusuri la actualul loc de muncă sau pot fi tentați să ia un credit pentru investiții sau afaceri. Dar, în ceea ce privește creditele, din cauză că Mercur este retrograd până la jumătatea lui aprilie, e bine ca nativii să fie atenți la toate detaliile și să nu ”se întindă mai mult decât le este plapuma! Miercuri, un prieten le poate propune o afacere care pare foarte profitabilă, dar ar fi bine să amâne orice decizie până spre sfârșitul lunii aprilie. Joi dimineață, planetele Venus și Uranus, aflate în zodia Berbec, vor acționa în echipă în favoarea nativilor și vor aduce armonie și înțelegere în familie. Unii nativi își vor surprinde familia anunțând că vor să se mute singuri, iar alții, dimpotrivă, vor dori să revină în casa părintească. Unii Capricorni se vor gândi la căsătorie, iar alții își vor dori un copil, deși, până acum, nu erau încântați sau interesați de o astfel de perspectivă.
Ce se întâmplă pe 31 martie. Pentru Capricorni, Venus în Taur va activa casa Iubirii și mulți nativi își vor întâlni, în această primăvară, sufletul-pereche. Venus în Taur va armoniza relațiile Capricornilor cu copiii și le va aduce succes și noroc nativilor care lucrează în domenii legate de copii. Succes și inspirație vor avea și nativii care sunt interesați să își transforme în afaceri hobby-urile. În aceeași zi de 31 martie, va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Plină din 31 martie le va aduce Capricornilor noi oportunități profesionale, o promovare la actualul job sau succes într-o afacere personală.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să se abțină de la critici sau comentarii la adresa șefilor, mai ales dacă sunt provocați de colegi care sunt prea amabili sau prietenoși. În plan sentimental, săptămâna le poate aduce schimbări, surprize, declarații, dar și clarificări. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o multă muncă, stress și responsabilități suplimentare la serviciu chiar de luni, când s-ar putea ca nativilor să li se ceară să refacă documente greșite de colegi. În zilele de marți și miercuri, Luna aflată în zodia Leu va pune accent pe viața sentimentală a nativilor Vărsător. Unii dintre ei vor afla, cu surprindere, că au admiratori discreți la serviciu sau vor primi dovezi de afecțiune și declarații de la un partener de afaceri. În cuplurile cu vechime, Vărsătorii vor face declarații, dar vor fi, în același timp, și foarte sinceri, spunând exact ce vor, ce îi deranjează ori ce așteptări au de la partener. Ziua de joi, 29 martie, va fi complicată. Joi dimineața, Venus și Uranus vor aduce vești bune, surprize plăcute, întâlniri cu persoane dragi, invitații la evenimente de la care nativii ar fi bine să nu lipsească. În seara zilei de joi, însă, aspectul tensionat dintre Soare și Saturn poate aduce decizii neașteptate ale șefilor sau finanțatorilor privind încetarea sau amânarea unui proiect la care nativii lucrau cu plăcere. Sau anumite opinii exprimate de nativi îi deranjează pe șefii acestora. Ar fi bine ca în această perioadă Vărsătorii să se abțină de la critici sau comentarii la adresa șefilor, chiar dacă sunt provocați de colegi aparent prietenoși sau excesiv de amabili. Venus în Taur va armoniza relațiile nativilor cu părinții sau cu alte rude apropiate și va intensifica dorința acestora de a locui într-o casă frumos amenajată.
Ce aduce Luna Plină. Pentru Vărsători, Luna Plină în Balanță poate aduce vești sau oferte de la persoane ori firme din străinătate, poate aduce invitații și călătorii sau poate amplifica interesul nativilor pentru studiu și dezvoltare personală.

Pești

Peștii interesați de schimbări în carieră trebuie să aibă așteptări realiste. În cuplu, nativii vor fi bulversați de atitudinea partenerului. Pe de o parte, acesta le face declarații, iar pe de altă parte, le reproșează că aruncă prea mulți bani pe tot felul de fleacuri. Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță declarații de dragoste, dar și discuții tensionate legate de bani. Chiar în ziua de luni, Peștii vor fi bulversați de atitudinea partenerului de viață care le spune cuvinte de amor, dar le și reproșează că dau banii pe fleacuri. În zilele de de marți și miercuri, când Luna se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor, nativii Pești care vor fi în căutarea unui loc de muncă sau a unei surse suplimentare de venit vor avea noroc. Aceste zile pot aduce și rezolvări neașteptate pentru nativii care se confruntă cu probleme de sănătate. Joi, 29 martie, va fi o zi complicată. Planetele Venus și Uranus vor acționa în tandem în casa Banilor din astrograma Peștilor și le vor aduce nativilor șanse de câștig, cadouri sau profit din afaceri derulate în trecut. În seara zilei de joi, Soarele aflat în casa Banilor și Saturn, aflat în casa Prietenilor, vor forma un aspect tensionat care poate anunța certuri ale nativilor Pești cu prietenii din cauza unor bani sau din cauza eșecului unor proiecte comune. Pentru unii nativi, acest aspect poate însemna renunțarea la un proiect personal din cauza lipsei de resurse financiare. Venus în Taur ți va ajuta pe nativii Pești să călătorească mai mult, să socializeze mai mult, să își facă noi prieteni și să comunice excelent cu cei din jur.
Cu ce vine weekend-ul pentru Pești. Pentru acești nativi, wekend-ul va veni cu surprize plăcute, cu daruri și tot felul de bonusuri, dar și cu mai multă pasiune în relația de cuplu.

Sursa:
huff.ro

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie