Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo pentru 27, 28, 29 martie 2018

Vremea este încă rece, dar se va schimba radical în următoarele zile. Prognoza meteo ANM arată creşteri spectaculoase ale temperaturii.
În noaptea de luni spre marţi, cerul va fi noros şi vor fi condiţii de ceaţă în Capitală. Vântul va sufla slab. Potrivit ANM, temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

Marți, 27 martie, Oltenița

Marți, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar ziua trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.
Presiunea atmosferica va creşte uşor, dar la o valoare mai mică decât cea normală.

Miercuri, 28 martie, Oltenița

Miercuri, vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.
Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară.

Joi, 29 martie, Oltenița

Joi, vremea va continua să se încălzească, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie