Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 27 ianuarie-2 februarie 2020

Săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020 nu este marcată de tranzite noi și vom analiza mersul Lunii prin semnele zodiacale, precum și aspectele interplanetare. Faptul că Luna va tranzita zodia Pești, Berbec și Taur se poate să nu ajute prea mult în comunicare, în a ne face înțeleși de către cei din jur și ar fi bine să fim atenți cum ne manifestăm doleanțele.
Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin zodia Pești, face aspecte puternice atât cu Neptun din Pești, cât și cu Marte din Săgetător, iar pe finalul perioadei analizate inclusiv cu Pluton din Capricorn. Aceste aspecte indică faptul că, pe de o parte, avem așteptări sentimentale nerealizabile, oferim prea multă încredere celor din jur chiar dacă nu merită sau nu ne-au demonstrat că merită, iar pe de altă parte, vom fi foarte creativi și vom căuta să ne dezvoltăm latura artistică. Există riscul de a cădea în plasa unor promisiun deșarte și nu este exclus să avem parte de multe încercări, chiar tensiuni, în relațiile cu cei din jur, în special în relațiile de iubire. Finalul săptămânii va trezi în noi erotismul, dorința de a ne transforma sentimentele, dar și de a iubi cu patos. După cum se observă această perioadă de tranzit între luna ianuarie și luna februarie vine cu mult interes față de zona iubirii și a interacțiunii cu ceilalți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână vine cu o mare dorință de autocunoaștere și de transformare interioară. Nu este exclus ca nativii să-și canalizeze energia către întrebări existențiale, însă și dacă vor găsi răspunsul se vor adânci și mai mult în filozofii de viață. Se cere mai multă relaxare psihică și mai multă atenție la sănătate. În plan sentimental poate ar fi momentul ca Berbecii să înțeleagă că iubirea nu trebuie condiționată de nimic. Dacă iubesc nu trebuie să și aștepte ceva în schimb, ci doar să-și exprime sentimentele.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de mult curaj și vor spune lucrurilor pe nume, iar acest aspect se conturează în zona profesională. Posibil ca nativii să impună noi reguli la locul de muncă sau legate de activitatea pe care o desfășoară. Pe de altă parte, se anunță sume de bani care vin din reglementările unor contracte sau chiar din moșteniri. Sănătatea poate fi destul de vulnerabilă și este de preferat ca nativii să se protejeze mai mult, să se odihnească mai mult. Un sfat important pentru Tauri este să nu aibă încredere în oricine, nici măcar în acele persoane care până acum le-au dovedit că îi susțin în acțiuni.

Gemeni

Se întrevăd tensiuni pentru cei născuți în zodia Gemeni în zona carieră-familie și le va fi destul de greu să găsească un echilibru între acestea. Tendința de a-i critica pe cei din jur și a face reproșuri poate îndepărta niște prieteni, poate aduce o notă de răceală în relațiile cu cei apropiați. La locul de muncă unor nativi li se vor recunoaște meritele, iar altora li se vor da sarcini și proiecte noi pentru a fi puși la încercare. Către finalul săptămânii se cere mai multă atenție la sănătate și pe cât posibil ar fi recomandat ca weekendul să fie dedicat odihnei.

Rac

Nu este deloc o perioadă bună pentru luat decizii radicale și majore care vizează activitatea profesională, iar cei născuți în zodia Rac ar trebui să se axeze mai mult pe reanalizarea și regândirea unor planuri de viitor. Se cere mai multă prudență în relațiile cu colegii, cu superiorii, dar și cu prietenii, care pot fi înșelătoare. Multă atenția la poziția de la locul de muncă! Posibile vești din străinătate, legate de studii, de o călătorie sau de un loc de muncă, dacă nativii au în plan să plece din țară. În plan sentimental, Racii ar trebui să fie mai atenți la partenerul de viață și mai dispuși să-și consolideze povestea de iubire.

Leu

Se întrevăd activități solicitante și obositoare la locul de muncă, iar cei născuți în zodia Leu și-ar putea consuma mare parte din energie în această direcție. Nativiiar putea scoate și niște bani din buzunar pentru a plăti taxe, impozite, rate, facturi restante. În plan sentimental sunt posibile dezamăgiri și neconcordanțe cu partenerul privind viitorul relației. Cei care sunt părinți ar putea avea probleme cu copiii, în sensul de probleme legate de direcția pe care aceștia vor să o aleagă în viață, legate de educația și creșterea lor. Dincolo de toate acestea, este o săptămână cu multă creativitate și nativii pot da naștere unor adevărate opere de artă dacă-și folosesc imaginația la cote maxime.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se axează mult pe zona sentimentală și pot avea parte de povești de dragoste ieșite din tipare. Cei care sunt parte a unui cuplu pot reuși să reaprindă pasiunea și să se apropie mai mult de persoana iubită. Oricum, sentimental, apar schimbări și acestea vor diferi de la caz la caz. În plan profesional sunt susținute colaborările, asocierile cu cei din jur și se întrevăd îmbunătățiri inclusiv în proiectele deja avute în derulare. Familia va fi un punct de sprijin în toată această perioadă și unele Fecioare pot acorda mai multă atenție celor dragi, în ttimp ce altele pot primi ajutor de la părinți, persoane mai în vârsă, inclusiv sfaturi importante pe care ar trebui să le asculte.

Balanță

Nemulțumirile legate de locul de muncă se întrevăd în continuare, iar cei născuți în zodia Balanță  au impresia fie că nu sunt motivați profesional, fie că nu se îndreaptă în direcția dorită în carieră. Se cere multă atenție la sănătate și chiar ar fi recomandat să-și facă anumite analize și investigații medicale. Posibil ca în ultima parte a săptămânii să aibă de făcut unele cheltuieli care nu erau planificate. Perioadă favorabilă pentru a face scurte deplasări și pentru a învăța lucruri noi, chiar pentru a se înscrie la noi cursuri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de mult tumult în zona sentimentală. Nativii s-ar putea să nu știe ce vor de la partener sau să nu știe cum să spună ceea ce vor. Cei singuri s-ar putea arunca în relații pasionale, însă dorința de libertate rămâne bine ancorată în inima lor. Posibile dezamăgiri sentimentale, dar și legate de copiii, de calea aleasă de aceștia în viață. Scorpionii care sunt părinți pot fi exasperați de cerințele copiilor și s-ar putea să nu le poată îndeplini. Mijlocul săptămânii poate aduce noi sarcini la locul de muncă, noi proiecte profesioanle. Se recomandă mai multă atenție la sănătate, mai multă odihnă în weekend și evitarea activităților solicitante.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se axează foarte mult pe casă și familie. Pot apărea dezamăgiri vizavi de relația cu familia, cu părinții, sau vizavi de traiectoria unui bun de patrimoniu. În orice caz, accentul pentru mulți nativi poate cădea pe locuință și pot începe o renovare, o comstrucție sau chiar pot vinde/cumpăra o casă. La mijlocul săptămânii se întrevăd conflicte, mai degrabă confuzii legate de partenerul de viață, însă nu trebuie luate decizii acum. Tot acum, munca poate fi percepută ca obositoare sau acaparantă, iar unii nativi simt că nu mai au timp să se dedice altor activități. Regândirea programului ar putea fi de ajutor acum.

Capricorn

Atenția celor născuți în zodia Capricorn se va canaliza mult asupra propriei lor persoane, iar nativii vor dori să facă totul pentru a le fi bine. Ideal ar fi ca deciziile importante să le ia împreună cu partenerul de viață. Se întrevăd scurte călătorii în scopuri mai degrabă profesionale, iar prietenii ar putea deveni acaparanți (sau cel puțin așa vor fi percepuți de nativi). Posibile tensiuni și mici neînțelegeri să apară și în relația cu familia, dar trecătoare și neimpactante, doar stresante. Ce este important de punctat este că prin intermediul acestora se pot rezolva chestiuni mai vechi, se pot dizolva unele confuzii.

Vărsător

Stările de interiorizare, de melancolie pot continua și săptămâna aceasta, dar cei născuți în zodia Vărsător vor fi mai determinați să-și concentreze atenția asupra altor aspecte de viață, de exemplu asupra sectorului financiar. Și aici se întrevăd nemulțumiri și o dorință puternică de a face bani. Atenție la relațiile de prietenie care pot fi dezamăgitoare, uneori chiar înșelătoare. Posibile călătorii către finele perioadei analizate, dar trebuie făcute cu prudență și, de asemenea, trebuie mai multă atenți la comunicare, mai ales în weekemd când lucrurile spuse pe nume, în mod direct, îi pot afecta pe cei din jur.

Pești

Sănătatea poate fi afectată în acaestă perioadă și pentru cei născuți în zodia Pești toate problemele pot avea bază emoțională. În continuare zona aceasta este amplificată de tranzitele planetare și nativii ar putea fi extrem de sensibili, aspect care îi face vulnerabili afectiv și pot fi răniți foarte ușor. În plan financiar, dincolo de nemulțumiri și neajunsuri, se arată și vești bune. Posibil ca niște sume de bani să le intre în conturi, însă fie să nu le ajungă, fie să le cheltuie mult prea repede pe anumite necesități urgente. Se cere mai multă atenție la locul de muncă pentru că Peștii pot da dovadă de lipsă de interes, neatenție șoi dezinteres. În weekend este de preferat să-și asculte mai mult intuiția, mai ales în zona sentimentală, unde pot trece prin transformări importante.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie