Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 9-15 decembrie 2019

Săptămâna 9 – 15 decembrie 2019 debutează cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a negocierilor și a tranzacțiilor, în zodia Săgetător. În această postură, Mercur nu se simte deloc bine și tendința sa este de a ne face să dăm o importanță mult prea mare detaliilor și astfel să pierdem întocmai imaginea de ansamblu. Până pe data de 29 decembrie, atunci când Mercur va intra în zodia Capricorn, este important să nu ne grăbim în luarea deciziilor și să nu tragem concluzii pripite. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 9 – 15 decembrie 2019 se numără și zodia Gemeni. Nativii vor fi bine dispuși, cu chef de viață, de distracție și de aventură.

Pe data de 12 decembrie 2019 se va forma aspectul de Lună Plină în zodia Gemeni, eveniment astrologic care va încheia o etapă ce ține de comunicare, gândire, învățare, drumuri scurte și deplasări, însă alt capitol ni se va deschide, motiv pentru care este important să nu lăsăm să treacă pe lângă noi nicio informație, nicio posibilitate de a afla un lucru nou. Cei care s-au implicat în mai multe activități în același timp, care au muncit pentru a nu rata nicio oportunitate, acum vor culege roadele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Este o săptămână destul de agitată pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor învăța lucruri noi, vor fi acaparați de informații noi care vin spre ei, vor avea ocazia să afle lucruri care să le schimbe niște percepții, principii și filozofii de viață. Cu toate că vor fi solicitați din punct de vedere profesional, Berbecii se vor bucura de situație pentru că o vor vedea ca pe o posibilitate de avansare. Din punct de vedere al sănătății, este posibil ca nativii să fie tentați să facă excese culinare și astfel să ia în greutate sau să-și suprasolicite organismul. Atenție la intoxicații!

Taur

Cei născuți în zodia Taur se vor lupta în această perioadă pentru a obține un contract sau pentru a duce un contract profesional pe culmi înalte, astfel încât și beneficiile financiare să fie pe măsură. Nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți veniturile din colaborări, asocieri, însă doar dacă până acum au dat dovadă de responsabilitate și au muncit cu seriozitate. Sunt nativi care dezvoltă afaceri împreună cu partenerul de viață sau cu terți și nativi care-și schimbă poziția socială sau chiar locul de muncă. Atenție la raționament! Nativii nu trebuie să repete o logică din trecut care i-a făcut să adopte niște poziții profesioanle greșite.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână vine cu dorința de aventură, cu dorința de libertate în gândire și cu mult chef de viață, cu bucurie interioară. Nativii simt să facă lucruri noi, însă nu trebuie să se arunce cu capul înainte, nu trebuie să se grăbească în luarea deciziilor și nicidecum să acționeze imprevizibil. Gemenii vor fi înconjurați de prieteni și pot avea paret de dialoguri constructive, iar în relația cu persoana iubită lucurile se vor îmbunătăți. Posibile deplasări, vacanțe, city-break-uri. Atenție la durerile de oase!

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă mai confuză, în care realitatea nativilor nu va fi aceeași cu realitatea din jur. Pot fi peste măsură de visători, introspecți, sensibili și emotivi, iar aceste stări le pot afecta randamentul la locul de muncă. Totuși, intuiția va fi de partea lor și ar putea găsi soluții la diferitele probleme cu care se confruntă. Racii care sunt singuri au șanse să cunoască pe cineva în grupul de prieteni, iar cei care au o relație se pot gândi la căsătorie. Atenție la micile accidentări din zona picioarelor!

Leu

O săptămână obositoare din punct de vedere profesional se anunță pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii vor avea tendința de a se suprasolicita, de a munci prea mult și astfel stările de irascibilitate și oboseală nu vor lipsi. Cu toate că se vor ambiționa să rezolve tot ce le iese în cale, multe situații din trecut s-ar putea întoarce acum în viața lor pentru o nouă abordare. Este nevoie să acorde mai multă atenție sănătății și să se odihnească mai mult, ba chiar să-și ia câteva zile libere pentru a se relaxa. În cuplu se întrevăd momente plăcute, mai ales pentru nativii care se află la început de relație. O pasiune (mai veche) se poate consuma acum într-o manieră intensă.

Fecioară

Deși nu le este caracteristic, iată că în această săptămână, cei născuți în zodia Fecioară sunt pasionali și au tendința de a acționa sub impulsul momentului. În plan profesional vor dori să iasă în față și să se facă remarcați, să fie pe placul tuturor, însă există și riscul de a face lucururi pe care nu și le doresc cu adevărat. Așa cum era de aștepatat, toată această euforie și intensitate se va răsfrânge și în planul amoros, iar Fecioarele vor trăi la maxim iubirea. Nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească acum. Atenție la sănătate! Accesele de tuse ar trebui investigate îna mănunt!

Balanță

Este o perioadă în care nevoia de odihnă își va pune accentul asupra stării de spirit a celor născuți în zodia Balanță. Nativii vor simți să petreacă timp în propriul cămin, alături de cei dragi, însă vor evita muncile gospodărești sau, cel puțin, își vor dori să le evite. Posibil să fie resimțite ca o povară, acolo unde este necesară implicarea lor. Profesional, sunt avantajate Balanțele care lucrează de acasă sau care au o afacere proprie. În plan amoros, nativii vor dori să petreacă timp în brațele persoanei iubite și să se dedice activităților relaxante împreună, însă li se cere mai multă responsabilitate în cuplu. Atenție la retenția de apă care poate creea disconfort organic!

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor comunica excelent în această perioadă și vor simți nevoia de a se înconjura de prieteni, de a intra în dialoguri profunde și de a relua vechi prietenii. Nu este exclus să fie mai agitați ca de obicei și să se implice în mai multe activități în același timp. Banii nu vor fi o problemă pentru că vor veni sume din urmă, poate returnarea unor datorii, bonusuri și comisioane. În plan sentimental, nativii au nevoie de libertate, noutate și vor dori cu orice preț să încerce lucruri noi, să depășească bariere și experimenteze. Atenție la problemele sexuale care pot apărea acum!

Săgetător

În plan financiar vin vești bune pentru cei născuți în zodia Săgetător. Fie că este vorba de o mărire de salariu, o primă de merit, recunoașterea unor drepturi bănești sau returnarea unor bani pentru care au muncit în trecut, nativii, fără îndoială, vor reuși să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă. În plus, nu vor lipsi ideile ingenioase și revoluționare de a face bani. Profesional, nativii vor fi apreciați și pot fi propuși pentru o avansare în funcție sau pot primi noi responsabilități care să-i propulseze în carieră. Atenție la accidentări și lovituri!

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte activi la locul de muncă, însă pot fi și excesiv de autoritari, mai ales dacă dețin funcții de conducere. Autoritatea o pot răsfrânge și asupra persoanei iubite, mai ales dacă lucurile în cuplu nu funcționează așa cum și-au dorit. Nu este exclus ca unele relații să se încheie acum pentru că viziunea partenerilor asupra viitorului nu este aceași. Întreaga săptămână, personalitatea puternică a Capricornilor va fi resimțită de către cei din jur și trebuie să aibă grijă ca ambițiile lor să nu-i afecteze pe ceilalți. Atenție la problemele cu oasele!

Vărsător

Este o săptămână în care cei născuți în zodia Vărsător se concentrează pe palnificarea unei călătorii. Nativii care pleacă acum în vacanță sunt sfătuiți să aibă grijă la drum și la toate detaliile deplasării pentru a nu întâmpina obstacole. Posibile conflicte cu persoane aflate la distanță, poate chiar în străinătate. Recomandarea noastră pentru zodia Vărsător este detașarea și meditația, întoarcerea la credință și spiritualitate. Acest aspect le va îmbunătăți starea psihică, și, implicit, condiția fizică. Dacă apar probleme de sănătate, cel ami bine ar fi o vizită la medic pentru depistarea cauzei. În plan sentimental se întrevăd momente pasionale, însă și nevoia de recunoaștere și apreciere, de complimentare din partea persoanei iubite.

Pești

În ultima perioadă, cei născuți în zodia Pești au făcut schimbări legate de prieteni și de modul în care se raportează la aceștia și nu este exclus ca acum, săptămâna aceasta, să intre în cercuri noi și să lege alte alianțe. Astfel, cei singuri se pot îndrăgosti de persoane din anturaj, însă de preferat este să rămână cu picioarele pe pământ și să nu idealizeze persoanele nou cunoscute. Această tendință de idealizare se poate simți și în cazul nativilor care fac parte dintr-un cuplu vechi și în acest caz manifestarea sentimentelor va fi de bun augur pentru consolidarea legăturii. Atenție la sistemul respirator!

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie