Berbec 
Se anunta o zi relaxata, plina de entuziasm si dorinta de a te bucura de libertatea unei iesiri din rutina cotidiana. Pana la urma, ar trebui sa-ti urmezi dorintele fiindca oricum gandul nu-ti va sta la munca si nici nu vei fi prea atent la detalii. Evadezi usor in zona imaginara sau a idealismului ideatic, asa ca nu este cel mai potrivit moment sa afirmi cu tarie ca ceea ce sustii are o baza concreta.

Taur
Dorintele tale sunt mult influentate de componenta emotionala si pari sa ai motivatia necesara de a gasi inlauntrul tau dar si cu ajutorul familiei, conditiile optime pentru a le da viata. Acest lucru presupune o transformare la nivel de conceptii si nu este tocmai comoda, insa este important sa-ti faci curaj pentru a incepe dar si de a te mentine in niste limite destul de realiste.

Gemeni
Astazi esti deschis catre zona relationala, fiind increzator ca implicarea in tot felul de cercuri sociale iti sporeste sansele de a gasi noi oportunitati de dezvoltare. Totusi, mai important decat tendinta de a cauta asocieri pe criteriul afinitatii mentale este nevoia acordarii unei atentii sporite partenerilor tai, acestia nefiind neaparat cele mai binevoitoare sau sincere persoane.

Horoscop basoreliefRac
Astazi, pari sa ai motivatia necesara concretizarii muncii tale de pana acum dar si initiative care pot demonstra ca lucrurile se pot rezolva in intr-o maniera proprie, originala, avand un grad mai mare de libertate. Oricat ai fi de bine intentionat, anumite conceptii pot fi intelese gresit, deci incearca sa fii atent la detalii si nu te implica in prea multe actiuni dintr-un entuziasm exagerat.

Leu
Buna dispozitie pare sa te urmareasca pe tot parcursul zilei, precum si dorinta de a te face remarcat prin curajul de a experimenta, in dragoste, in  relatia cu copii sau in tot ce inseamna creativitate. Initiativele tale sunt motivate de contactul cu persoane nonconformiste, cu idei inovative, poate si de un anume idealism, de aceea este indicata totusi prudenta pe terenuri incomplet cunoscute.

Fecioara
Chiar daca esti tentat sa te bazezi pe ajutorul celor dragi din familie, totusi ar fi indicat sa nu te aventurezi in actiuni unde nota de neprevazut sau lipsa atentiei la detalii pot avea repercursiuni in zona financiara. Cauta sa nu fugi de asumarea responsabilitatilor, ci mai degraba sa-ti faci viata mai interesanta gasind solutii ingenioase la problemele cotidiene, de rutina.

Balanta
Se anunta o zi plina, poate chiar cu cateva deplasari, dar pe care o intampini cu zambetul pe buze si cu multa incredere ca vei rezolva tot ce ai in agenda personala. Este indicat sa fii mai atent la modul de exprimare, anumite lucruri riscand sa fie gresit intelese sau interpretate in defavoarea ta, tocmai pentru ca ai tendinta de a privi intr-un stil macro si a acorda incredere cu lejeritate oricui.

Scorpion
Optimismul uneori exagerat cu care privesti veniturile tale ar fi indicat sa fie totusi temperat, chiar daca esti plin de resurse pentru a te evidentia prin initiative originale si a-ti castiga respectul cuvenit. Pasiunile tale sunt cele mai posibile cauze pentru care esti inclinat sa-ti asumi anumite riscuri, dar si sa-ti supraestimezi posibilitatile, de aceea pune accent pe mai multa claritate si realism.

Sagetator
Cum zodiile de foc beneficiaza cel mai mult de energia pozitiva a acestei zile, nici tu nu prea ai cum sa ratezi ocazii de a-ti largi cercul de cunostinte, de a experimenta si de a te bucura de oportunitatile ce se ivesc in viata ta, fie ca este vorba de zona sentimentala, de relatia cu strainatatea sau chiar de posibilitatea de a studia peste hotare. Motorul actiunilor tale sunt cele mai profunde emotii.

Capricorn
Ar fi indicat ca astazi sa folosesti momentele de izolare din tumultul cotidian pentru a face putina ordine in gandurile tale, poate chiar de a-ti revizui credintele personale care ti-au ghidat actiunile si de a privi cu incredere anumite procese de transformare necesare in aceasta perioada. Pastrarea discretiei si increderea in propria intuitie sunt acum cei mai buni aliati pentru tine.

Varsator
Deschis catre noi cercuri sociale si valorificarea oricaror oportunitati de a te apropia de idealurile personale, astazi te faci remarcat prin viziunea liberala si prin sustinerea  initiativelor care implica o doza mare de independenta dar si de creativitate. Totusi, este recomandabil sa trasezi o linie de demarcatie cat mai clara intre ceea ce inseamna obiective tangibile si optimismul pur.

HOROSCOP-1Pesti
Cel mai probabil, astazi vei dori sa iesi in evidenta prin propriul tau stil, cerand libertate de miscare si cat mai putine constrangeri pentru proiectele tale, care de altfel sunt puternic animate de intensitatea componentei emotionale. De aceea, putin realism si o mai mare atentie la detalii te-ar ajuta sa discerni posibilitatile reale de fantezii fara sustinere sau finalitate practica.

Ana Ozsvath
www.astrocafe.ro