Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 13-16 februarie 2015

Vremea în țară

La noapte
Vremea va fi rece pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii, din nou geroasã, local în Transilvania și izolat în Oltenia. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat, cu ușoare intensificãri pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -10 și 0 grade, mai scãzute în depresiuni spre -20 de grade. În zonele joase de relief, izolat, se va semnala ceațã.

Munte iarnaVineri, 13 februarie
Vremea se va menține în general frumoasã și va deveni apropiatã de normalul termic al acestei date. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 9 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scãzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil dimineața și noaptea, când pe arii restrânse în zonele joase va fi ceațã și mai mult senin în orele amiezii. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbătă, 14 februarie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal pentru a doua decadã a lunii februarie, în special în vestul țãrii. În cursul zilei cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi unele înnorãri în Muntenia și Moldova. Excepție va face Dobrogea, unde cerul va fi mai mult noros și izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 1 și 11 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Se va semnala ceațã, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, cu precãdere din sudul și estul teritoriului.

Duminică, 15 februarie
În regiunile intracarpatice, vremea se va menține frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã, iar cerul va fi mai mult senin. În sudul și estul teritoriului vor fi înnorãri temporare, însã doar izolat vor fi burnițe și fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad, mai coborâte în depresiuni pânã spre -13 grade. Dimineața și noaptea, local în regiunile extracarpatice și izolat în rest va fi ceațã.

Luni, 16 februarie
În estul și sudul țãrii, cerul va avea înnorãri, pe arii restrânse va fulgui, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadã a lunii februarie. În restul teritoriului, vremea se va menține predominant frumoasã și ușor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice și sud-vestice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, ușor mai coborâte în nordul Moldovei, iar cele minime, în general, între -11 și -1 grad. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceațã.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi în jur de -5 grade.

Vineri, 13 februarie
Vremea va fi predominant frumoasã și normalã termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin, ziua, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi în jur de 6 grade, iar cea minimã de -4…-3 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă, 14 februarie
Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri pe parcursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura Iarna caldmaximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -5…-3 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Duminică, 15 februarie
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de -2…0 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Luni, 16 februarie
Cerul va avea înnorãri, dar condițiile de fulguialã vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă de -1…0 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 5 =

31 − = 22

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie