Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În urma unui sondaj, Războiul Stelelor – Imperiul contraatacă se dovedeşte a fi cel mai bun film al tuturor timpurilor

„Războiul stelelor – Episodul V: Imperiul contraatacă” a fost desemnat cel mai bun film al tuturor timpurilor.
„Imperiul contraatacă” este al doilea din seria science fiction Star Wars, ce conţine unele dintre cele mai reuşite filme de acest gen. În urma unui sondaj efectual de publicaţia Empire Magazine, acesta este cel mai bun film am tuturor timpurilor.
„Războiul stelelor- Episodul V: Imperiul contraatacă” a apărut în 1980, iar acţiunea acestuia are loc la trei ani după primul film. În rolurile principale îş găsim pe Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams şi David Prowse, iar Irvin Kershner a fost regizor.

darth_vader___i_am_your_father_by_lord_makro-d5pd90s
Pe următoarele nouă locuri din topul făcut de mii de fani se află: „The Godfather”/„Naşul” (1972), „The Dark Knight”/„Cavalerul negru” (2008), „The Shawshank Redemption”/„Închisoarea îngerilor” (1994), „Pulp Fiction„ (1994), „Star Wars”/„Războiul Stelelor” (1977), „The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”/„Stăpânul inelelor: Frăţia inelului” (2001), „Jaws”/„Fălci” (1975), „Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark”/„Indiana Jones şi Căutătorii arcei pierdute” (1981) şi „Inception”/”Începutul” (2010).

Câştigător a două premii Oscar, „Imperiul contraatacă” continuă odiseea războinicilor din Cosmosul Infinit împotriva maleficului Imperiu începută în megasuccesul realizat de George Lucas în 1977. Mai experimentaţi şi mai bine dotaţi tehnic, Luke Skywalker, Han Solo şi prinţesa Leia trebuie să apere Universul de furia diabolicului Darth Vader. imperiul
După ce a fost înfrânt într-o primă fază, Imperiul pregăteşte o strategie pentru a redobândi supremaţia absolută. Următorul film din seria Star Wars, cel de-al şaptelea, se filmează în acest moment şi va apărea pe marile ecrane în decembrie 2015. În rolurile principale îl vom găsi pe John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson şi Max von Sydow, iar Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew şi Kenny Baker îşi vor relua rolurile pe care le-au avut în filmele de până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

53 − 52 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie