Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

La 59 de ani, Russell Crowe arată ca la 40. Starul din Gladiator se pregătește pentru un nou film

 

Celebrul actor Russell Crowe în vârstă de 59 de ani a făcut o singură schimbare. După cinci ani de look cu barbă, Russell Crowe a renunțat la acest accesoriu și și-a uluit fanii!

Starul le-a detaliat pe rețelele de socializare fanilor săi că acest nou look este o schimbare de care avea nevoie în viitorul film. Căci așa sunt artiștii, își schimbă întreaga viață dacă un rol o cere.

Și chipul proaspăt ras al lui Russell Crowe i-a încântat pe fani, care l-au felicitat și i-au spus că a întinerit.

”Mă pregătesc de #20. Este prima dată când mă bărbieresc, din 2019”, a explicat vedeta fanilor din online, pe platforma X.

Russell Crowe a fost intens felicitat pentru această schimbare. Cu adevărat pare că a întinerit 20 de ani, lucru pe care îl afirmă toți adepții săi din social media.

Deși este un familist convins, nici el nu a fost scutit de divorț.

Partea bună este că după despărțire, și-a regăsit fericirea în brațele unei femei mai tinere, cu care se pare că se iubește nebunește.

Este vorba de Britney Theriot, care are doar 32 de ani. După ce a ținut-o o perioadă ascunsă, s-a afișat cu ea pe covorul roșu, la Roma, la premiera noului său film „Poker Face”. Și era din cale afară de fericit.

Starul din „Gladiator” și Theriot și-au păstrat în ultimii ani legătura ascunsă. Au apărut pentru prima oară zvonuri că au o relație în noiembrie 2020, când au fost văzuți sărutându-se în timpul unei runde aprinse de tenis. Și în februarie 2021, au fost văzuți jucând tenis împreună în Australia.

Crowe a fost căsătorit anterior cu Danielle Spencer, cu care are doi băieți: Charles, de 19 ani, și Tennyson, de 17 ani.

El și Spencer, de asemenea actriță, s-au căsătorit în 2003, dar s-au despărțit în 2012. „Divorțul are modul lui de a te face să examinezi cu adevărat lucrurile care sunt esențiale în viață – și lucrurile care nu sunt”, a spus Russell Crowe într-o declarație la acea vreme.

Pe fondul divorțului lor, Crowe a scos la licitație 227 dintre articolele sale personale în 2018. Un fan a achiziționat cureaua din piele pe care Crowe a purtat-o ​​în „Cinderella Man” pentru 5.400 de dolari.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie