Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

La Iași, oamenii strânși în jurul lui Iohannis i-au cerut acestuia să-i scape de Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a facut o baie de multumie, sambata, la Iasi, unde a participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii, el fiind bine primit de ieseni, care s-au fotografiat si au vorbit cu seful statului si i-au spus sa nu-i dezamageasca si “sa termine cu coruptia”.
Dupa sustinerea discursurilor de pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, seful statului, care a fost insotit de presedintele Consiliului Judetean, liberalul Cristian Adomnitei, pe tot parcursul evenimentelor, a depus o coroana la statuia domnitorului Al. I. Cuza.

Ziua Unirii Klaus Iohannis, la Iasi: O natiune nu poate trai doar din proiecte emblematice din trecut

Sursa foto: www.mondonews.ro

Sursa foto: www.mondonews.ro

La un moment dat, un batran a intrat in perimetrul unde se aflau autoritatile, el fiind luat de fortele de ordine, care l-au condus la presedintele Klaus Iohannis, caruia barbatul i-a spus cateva cuvinte.
Ulterior, a avut loc o defilare a militarilor din Garnizoana Iasi, dupa care Klaus Iohannis s-a prins in Hora Unirii, el aflandu-se langa Cristian Adomnitei, iar intre acestia fiind trei tinere imbracate in costume populare.
Si premierul Victor Ponta a dansat Hora Unirii, acesta fiind insotit de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita.
Seful statului si premierul Ponta au stat la distanta considerabila unul de celalalt in timpul in care au dansat Hora Unirii.

Iohannis si Ponta s-au prins in Hora Unirii, la Iasi

Dupa acest moment, Klaus Iohannis a facut o baie de multime, el fotografiindu-se, vorbind si salutand oamenii prezenti la manifestarile de Ziua Unirii.
De altfel, Iohannis a strabatut distanta dintre Piata Unirii si Catedrala Mitropolitana, in aproximativ 40 de minute.
Oamenii i-au strigat: “Scapati-ne de Ponta!”, “Sa nu ne dezamagiti!”, iar un barbat i-a spus ca DNA nu functioneaza la Iasi, Iohannis raspunzandu-i ca va functiona.
Cativa ieseni i-au urat sanatate si altii l-au indemnat “sa termine cu coruptia”.
Iohannis a ajuns apoi la Catedrala Mitropolitana, unde a discutat, circa 15 minute, cu IPS Teofan. In acest timp, la catedrala a ajuns si Victor Ponta.

Sursa foto: www.ziarulevenimentul.ro

Sursa foto: www.ziarulevenimentul.ro

Ulterior, politicienii au plecat la Biserica “Trei Ierarhi”, unde au depus coroane la mormantul lui Al.I Cuza si unde a avut loc o scurta slujba religioasa.
Dupa acest moment, Klaus Iohannis a plecat de la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi.
La randul sau, Ponta a ramas la biserica, unde a participat la semnarea unui protocol de colaborare intre Iasi, Chisinau si Cernauti, fiind prezenti si primarii din Chisinau, Dorin Chirtoaca, si Cernauti.

La manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi au participat cateva mii de persoane.

Sursa : www.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 77 = 85

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie