Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

La Mulți Ani tuturor cititorilor noștri!

nasterea-iisusSărbători frumoase, cititorilor noștri!

Echipa oltenitainfo vă mulțumește tuturor pentru interes, pentru tot ceea ce însemnați pentru noi, cei care vă transmitem informația.
Sărbătorile sunt prilejuri de bucurie, sunt și momentele de liniște, de pace, care fac parte din viața noastră, sunt clipe de autoreflecție de multe ori, sunt acele scene devenite ca un episod de viață dintr-un serial de întâmplări, de care ne amintim mai târziu cu drag și plăcere.
Nu întotdeauna sărbătorile sunt aceleași pentru toți, dar semnificația și simbolul lor rămân acea încărcătură sufletească și emoțională, inima, pătrunsul evenimentelor creștine. Este adevărat că în aceste zile există și oameni nefericiți sau mai puțini fericiți, există amărăciune în unele case, sărăcie, există lacrimi ce cu greu dispar ori se șterg din ochii triști ai celor vitregiți de soartă, ai celor nedreptățiți de ”acea necunoscută” din viață căreia i se spune ”ghinion” sau ”neșansă”. Cu gândul la ei suntem căci nimic nu este mai cutremurător pe lume decât să știi că un om suferă și își transformă sensibilitatea în duritate, că suportă consecințele mohorâte ale vieții, de cele mai multe ori independent de voința sau faptele lui.
Un gând bun pentru toți acești oameni, optimism le dorim, curaj și putere de a lupta. Iar dacă morile de vânt sunt parte din această luptă, toți cei cu sufletul trist trebuie să știe că segmentul de viață cu lupta în zadar este doar ”o parte”. Dumnezeu este mereu cu ei, este mereu cu toți, depinde doar de noi cum Îl primim în viețile și casele noastre. El se naște la fiecare 25 decembrie iar noi primim cea mai mare bucurie de pe pământ odată cu ființa Lui.

Sărbători de vis care să devină realitate cu fiecare zi ce vine!
Echipa oltenitainfo vă dorește sănătate din plin, să aveți un An ce vine generos spre voi, să fie vesel, iar dacă am reușit să facem și noi parte din cei care au importanță pentru voi, ne bucurăm.
Anul ce vine să vă aducă experiențe care să folosească în viitor, să fie un an cu realizări, vești îmbucurătoare, speranțe din plin pentru împliniri în suflet, 2017 să vă găsească înțelepți și liniștiți pentru a vă trăi frumos destinele.
Jurnalistul este dator să semnaleze nepăsarea, dezordinea, minciuna, injustiţia, nedreptatea și abuzul de orice fel, să țină cititorii permanent în legătură cu realitatea directă, jurnalistul este dator să scoată cât se poate adevărul la iveală și să păzează ușa democrației. Asta am încercat și încercăm să facem și noi, echipa oltenitainfo.

La Mulți Ani Frumoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 19 =

45 + = 50

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie