Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Laurențiu State a fost schimbat din funcția de președinte ALDE Călărași

Zilele acestea Laurențiu State a fost detronat de pe scaunul de președinte ALDE Călărași. Norica Nicolai este cea care a preluat președinția interimară a partidului. Decizia a venit ca un fulger peste membrii filialei locale. Partidul lui Tăriceanu nu stă foarte bine în județul Călărași. După conferința de presă susținută ieri la Călărași, s-au stabilit și strategiile de campanie ale ALDE pe județ.

Laurențiu State este plecat din țară, dar probabil că vestea demiterii lui a ajuns la propriile urechi.
De amintit că State este cel care a pus umărul la eliminarea din ALDE Oltenița a două reprezentante: Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari. Ele au dat partidului lui Tăriceanu importanță în zonă la alegerile locale din 2016. Atunci, ALDE a obținut un procent însemnat, care a adus 5 consilieri locali.
Cele două apărau cu succes interesele cetățenilor în Consiliul Local, drept pentru care ajunseseră să deranjeze, odată cu independența lor profesională și decizională.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie
  • Corespondență de la NATO

    Corespondență de la NATO

    Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »