Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Laurențiu State a fost schimbat din funcția de președinte ALDE Călărași

Zilele acestea Laurențiu State a fost detronat de pe scaunul de președinte ALDE Călărași. Norica Nicolai este cea care a preluat președinția interimară a partidului. Decizia a venit ca un fulger peste membrii filialei locale. Partidul lui Tăriceanu nu stă foarte bine în județul Călărași. După conferința de presă susținută ieri la Călărași, s-au stabilit și strategiile de campanie ale ALDE pe județ.

Laurențiu State este plecat din țară, dar probabil că vestea demiterii lui a ajuns la propriile urechi.
De amintit că State este cel care a pus umărul la eliminarea din ALDE Oltenița a două reprezentante: Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari. Ele au dat partidului lui Tăriceanu importanță în zonă la alegerile locale din 2016. Atunci, ALDE a obținut un procent însemnat, care a adus 5 consilieri locali.
Cele două apărau cu succes interesele cetățenilor în Consiliul Local, drept pentru care ajunseseră să deranjeze, odată cu independența lor profesională și decizională.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie