Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Laurențiu State a fost schimbat din funcția de președinte ALDE Călărași

Zilele acestea Laurențiu State a fost detronat de pe scaunul de președinte ALDE Călărași. Norica Nicolai este cea care a preluat președinția interimară a partidului. Decizia a venit ca un fulger peste membrii filialei locale. Partidul lui Tăriceanu nu stă foarte bine în județul Călărași. După conferința de presă susținută ieri la Călărași, s-au stabilit și strategiile de campanie ale ALDE pe județ.

Laurențiu State este plecat din țară, dar probabil că vestea demiterii lui a ajuns la propriile urechi.
De amintit că State este cel care a pus umărul la eliminarea din ALDE Oltenița a două reprezentante: Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari. Ele au dat partidului lui Tăriceanu importanță în zonă la alegerile locale din 2016. Atunci, ALDE a obținut un procent însemnat, care a adus 5 consilieri locali.
Cele două apărau cu succes interesele cetățenilor în Consiliul Local, drept pentru care ajunseseră să deranjeze, odată cu independența lor profesională și decizională.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie