Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Liberalii susțin noul Guvern tehnocrat

Liderii PNL vor avea duminică, 15 noiembrie a.c., o întâlnire cu premierul desemnat, Cioloș, care își va prezenta echipa de guvernare.

PNL Sigla
Copreședintele PNL Teodor Atanasiu a făcut câteva declarații presei centrale prin care spune că liberalii nu au făcut nicio propunere de ministru, întrucât acesta își alege singur membrii cabinetului.

PNL nu i-a făcut lui Dacian Cioloș nicio propunere de ministru, iar liberalii vor susține acest Guvern. “Atât timp cât susținem Guvernul, ne asumăm și să decontăm greșeli, dar asta nu înseamnă că am făcut propuneri. Va fi un guvern de tehnocrați (…) “, a mai spus Atanasiu.

Întrebat dacă PNL va vota un guvern din care vor face parte și foști miniștri ai Guvernului Ponta, Atanasiu a precizat că speră ca liberalii să nu fie puși în această situație.

Potrivit surselor centrale marți sau miercuri dimineață, Cabinetul Cioloș va fi învestit.”Am înțeles așa, calendarul este următorul: luni, vine Guvernul pentru audieri în comisiile parlamentare, asta înseamnă că marți poate fi dat votul de învestitură pentru noul Guvern.
Dacă nu se termină audierile luni, și se termină marți, s-ar putea să fie împinsă procedura până marți după-amiază sau miercuri dimineață, dar nu mai târziu de miercuri o să avem cu siguranță votul pe noul Guvern. După declarațiile politice pe care le-am auzit, nu cred că va fi o problemă pentru învestitura acestui Guvern”,
mai spune liberalul.

Liberalii consideră că, pentru a reuși, Executivul Cioloş trebuie să pună în practică reforme liberale în administraţie, ministere şi politică.Aceștia aşteaptă de la viitorul Guvern tehnocrat să propună un buget în care să pună un accent mai mare pe educaţie, sănătate şi asistenţă social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

35 + = 43

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie