Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Liberalii susțin noul Guvern tehnocrat

Liderii PNL vor avea duminică, 15 noiembrie a.c., o întâlnire cu premierul desemnat, Cioloș, care își va prezenta echipa de guvernare.

PNL Sigla
Copreședintele PNL Teodor Atanasiu a făcut câteva declarații presei centrale prin care spune că liberalii nu au făcut nicio propunere de ministru, întrucât acesta își alege singur membrii cabinetului.

PNL nu i-a făcut lui Dacian Cioloș nicio propunere de ministru, iar liberalii vor susține acest Guvern. “Atât timp cât susținem Guvernul, ne asumăm și să decontăm greșeli, dar asta nu înseamnă că am făcut propuneri. Va fi un guvern de tehnocrați (…) “, a mai spus Atanasiu.

Întrebat dacă PNL va vota un guvern din care vor face parte și foști miniștri ai Guvernului Ponta, Atanasiu a precizat că speră ca liberalii să nu fie puși în această situație.

Potrivit surselor centrale marți sau miercuri dimineață, Cabinetul Cioloș va fi învestit.”Am înțeles așa, calendarul este următorul: luni, vine Guvernul pentru audieri în comisiile parlamentare, asta înseamnă că marți poate fi dat votul de învestitură pentru noul Guvern.
Dacă nu se termină audierile luni, și se termină marți, s-ar putea să fie împinsă procedura până marți după-amiază sau miercuri dimineață, dar nu mai târziu de miercuri o să avem cu siguranță votul pe noul Guvern. După declarațiile politice pe care le-am auzit, nu cred că va fi o problemă pentru învestitura acestui Guvern”,
mai spune liberalul.

Liberalii consideră că, pentru a reuși, Executivul Cioloş trebuie să pună în practică reforme liberale în administraţie, ministere şi politică.Aceștia aşteaptă de la viitorul Guvern tehnocrat să propună un buget în care să pună un accent mai mare pe educaţie, sănătate şi asistenţă social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 8 =

69 + = 77

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie