Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Move Week Oltenița 2015, Cristiana Drăgan : ”Ne-am atins obiectivele dorite!”

de Laura SuzeanuIMG_3168Mișcarea sportivă declanșată în acțiunea Move Week și-a trasat bine obiectivele, astfel încât la Oltenița și Budești elevii au arătat o bună pregătire fizică, tenacitate, interes pentru sport, dorința de a trece care mai de care primii linia de sosire.

Potrivit profesoarei-organizator Cristiana Drăgan, obiectivul principal de promovare a beneficiilor activităților fizice practicate în mod sistematic s-a atins, acest scop fiind unul de care orice profesor de sport se agață în drumul către reușită.
La crosul organizat în Parcul Central din Oltenița au participat 170 de copii iar la meciurile de fotbal de la Budești 70 de sportivi. Aici s-au întrecut la jocul cu piciorul elevi de la școlile din Șoldanu, Aprozi, Frumușani, Fundeni, Mânăstirea, Crivăț, Buciumeni. Competiția de cros de la Oltenița a adunat elevi mici și mari de la Școlile Spirtu Haret, Prof. Lucian Pavel, de la Gimnaziul A.D. Ghica, Școala Gimnazială nr. 6, Liceele Neagoe Basarab, Nicolae Bălcescu, Ion Ghica.
La acțiunile organizate au asistat jandarmi și asistenți de ambulanță.

Una dintre participante, elevă la Școala ”Prof. Lucian Pavel” din Oltenița, prezentă la competiția de cros, ne spune că este ocupanta locului II la crosul Olimpiadei Naționale. Brașoveanu Alina Elena este o fetiță foarte ambițioasă care în timpul săptămânii frecventează o școală sportivă din București. De altfel și la acest concurs din cadrul Move Week, Alina a terminat pe locul II.

Alina Brașoveanu

Alina Brașoveanu

MOVE Week și campania NowWeMOVE sunt coordonate la nivel European de International Sport and Culture Association Danemarca (ISCA), în colaborare cu Federația Europeană de Ciclism (ECF). MOVE Week 2015 este susținută financiar de către Uniunea Europeană sub sloganul #BEACTIVE și Coca Cola Foundation. La nivel național organizatorul principal este Federația Română Sportul pentru Toți în colaborare cu Asociațiile Județene Sportul pentru Toți și alte entități cu preocupări in domeniul sportului pentru toți.

Move Week Avatar 2015Evenimentele sunt derulate de o gamă diversă de promotori ai activităților fizice. Aceștia se numesc MOVE Agents. Ei sunt “vedetele” MOVE Week.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =

+ 54 = 55

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corect “cel mai celebru”? Unele structuri lingvistice sunt atât …
Corespondenta la redactie